Ultrazvučni difuzer za eterična ulja – podrška zdravlju i olakšanje depresije

Ultrazvučni difuzer

Ultrazvučni difuzer za eterična ulja omogućava delikatno raspršivanje mirisnih ulja u prostoru. To je neophodan alat za svakog ljubitelja eteričnih ulja, od početnika do dobro nauljenog korisnika.

Kako difuzeri za eterična ulja rade?

Difuzeri razgrađuju eterična ulja u mikromolekule, projektujući ih u vazduh i zasićujući vašu sobu ili radni prostor ovim mikromolekulima. Kako se ulja razlažu, oslobađaju prirodne jone, poboljšavajući kvalitet vazduha i ulivajući mu divnu aromu po vašem izboru.

Veoma je važno da koristite samo testirana eterična ulja u vašem difuzeru! Čista terapeutskog stepena kao što je doTERRA da biste postigli maksimalnu terapeutsku korist.

Eterična ulja se prodaju svuda i teško je otkriti koja su dobra. Posebno kada propisi za označavanje zahtevaju samo da eterična ulja sadrže 20% prirodna ulja da bi bila označena kao čista. Šta je onda u ostalih 80%?

Sa doTERRA-om uvek znate da su vaša ulja 100% tačno ono što kažu da jesu. Svaka boca sadrži svoj jedinstveni ID broj na dnu boce, tako da možete da pratite testiranje kvaliteta vaše boce ulja na SourceToYou.com. To se zove transparentnost.

Šta su negativni joni?

Negativni joni su nevidljivi molekuli bez mirisa, ukusa. Naučno gledano, oni su atomi kiseonika napunjeni dodatnim elektronom. U određenim sredinama ove negativne jone udišemo u izobilju.

Negativno naelektrisani joni su najzastupljeniji u prirodi u prisustvu tekuće vode. Zamislite planine, vodopade i plaže ili čak posle grmljavine. Sada se setite kako ste se osećali kada ste bili u ovim okruženjima, zar ne? To je trebao biti ahaaa trenutak za mnoge od vas.

Šta ako vam kažem da ultrazvučni difuzer može da obezbedi do 4 puta više negativnih jona po m3 od vodopada ili 40 puta više nego u blizini mora ili u planinama. To je mnogo negativnih jona!

Nasuprot tome, pozitivno naelektrisani joni se projektuju u vazduh električnom aktivnošću, kao što je rad električne opreme. Prijavljeno je da često izlaganje električnoj opremi kod nekih uzrokuje umor ili čak bolest. Danas smo stalno bombardovani pozitivnim jonima preko naših mobilnih telefona, kompjutera, tableta i televizora.

Zašto su važni?

Kada dođu u naš krvotok, veruje se da negativni joni proizvode biohemijske reakcije koje povećavaju nivo serotonina. Pomažući u ublažavanju depresije, ublažavanju stresa i jačanju naše dnevne energije.

U stvari, studije Univerziteta Kolumbija na ljudima sa zimskom i hroničnom depresijom pokazuju da generatori negativnih jona ublažavaju depresiju koliko i antidepresivi.

Sa anksioznošću i depresijom u porastu, čak i kod naše dece, upravo je razlog zašto želimo da se izložimo što većem broju negativnih jona svakog dana!

Nemoguće je dobiti previše negativnih jona i u kombinaciji sa doTERRA esencijalnim uljima imate ozbiljnu zdravstvenu bombu.

Izbor difuzera

Difuzeri dolaze u različitim stilovima, oblicima i veličinama, sa različitim vremenskim funkcijama, za manje ili veće prostorije. Mogu ponuditi druge funkcije kao što su osvetljenje i terapija bojama kako bi zadovoljile vaše potrebe. Kada birate difuzer, želite da budete sigurni da ima ultrazvučnu tehnologiju kako biste postigli maksimalnu korist za svoje zdravlje.

Gde se može nabaviti Lumo utrazvučni difuzer?

doTERRA-in elegantni Lumo difuzer ima ultrazvučnu tehnologiju, bazu od javorovog drveta i nekoliko podešavanja osvetljenja. Isporučuje se zajedno sa doTERRA Serenity mešavinom u paketu.

Serenity

doTERRA Serenity – umirujuća i uzemljujuća aroma

Magična mešavina eteričnih ulja lavande, kedra, korijandera, ilang ilanga, majorana, rimske kamilice, vetivera i sandalovine sa primesama zrna tonke i apsolut vanile.

Lumo ultrazvučni difuzer se može podesiti da radi 2 ili 5 sati neprekidno ili 10 sati sa prekidima. Pokriva prostorije do 50m2. To je impresivno!

Lično, volim 10-satnu isprekidanu postavku na Lumo difuzeru jer traje celu noć ili dan. Moj jedan i jedini Lumo je trenutno u mojoj spavaćoj sobi i raspršuje mešavinu eteričnih ulja doTERRA Serenity SVAKE noći).

Najbolji deo je kada ponovo počne da radi nakon 5 minuta pauze i moja čula se podsete na prelepi miris koji se često zaboravlja kada difuzori rade neprekidno. Osim ako slučajno ne izađemo i ponovo uđemo u prostoriju.

Iako bismo i dalje imali koristi od mikromolekula eteričnog ulja i negativnih jona, ponovljena svest o aromi ulja je lep bonus.

Ako imate bilo kakvih pitanja o difuzerima ili doTERRA-inim neverovatnim eteričnim uljima ili ste zainteresovani da organizujete predavanje, prisustvujete webinaru ili naučite kako da nabavite doTERRA proizvode po veleprodajnim cenama, pošaljite mi poruku. Voleo bih da podelim sa vama kako doTERRA može da vam pomogne na vašem putu zdravlja.

Pogledajte i ostale doTERRA difuzere

Ako vam bilo šta od ovoga odgovara, prosledite ovo svima za koje mislite da bi moglo da bude od interesa. Podelite ih na društvenim mrežama koristeći dugmad ispod.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.