doTERRA

doTERRA ČLANSTVO

Kada se učlanite u doTERRA, pridružujete se globalnoj zajednici koja strastveno veruje u prirodna rešenja za sebe i za svoje najmilije.

doTERRA članstvo ne samo da omogućuje pristup našim eteričnim uljima i proizvodima sa dodatkom eteričnih ulja, već pruža i sledeće pogodnosti:

  1. Popust od 25% na maloprodajnu cenu proizvoda. Ovaj znatan popust omogućuje vam da otkrijete još više omiljenih proizvoda i podelite naše revolucionarne proizvode sa drugima.
  2. Mesečne promocije koje uključuju snižene ili besplatne proizvode
  3. Poklon poeni (za koje možete kupiti doTERRA proizvode) – posle svake LRP kupovine dobijate nazad 10% iznosa kupovine (minimum) u vidu poklon poena. Tako da kao redovan kupac, praktično ćete dobiti popust na cenu od 35% (25%+10%) u početku. Cena može biti niža i do 55% od maloprodajne cene.

Kako mogu dobiti doTERRA članstvo?

Prvo morate kreirati svoj korisnički nalog! Imate dve opcije za kreiranje doTERRA korisničkog naloga:

Prva opcija: kupite članarinu od 25.5 evra (u isto vreme, doTERRA će vam dati besplatan katalog proizvoda).

Druga opcija: kupite jedan od uvodnog kompleta, koji može da sadrži nekoliko esencijalnih ulja, isparivača (difuzor) i drugih doTERRA proizvoda – Kliknite ovde da biste saznali više o sadržaju različitih doTERRA kompleta sa besplatnim članstvom.

Napomena: Registracija ne povlači nikakvu obavezu ili odgovornost sa vaše strane, registracijom dobijate samo pravo da kupujete doTERRA proizvode sa 25% popusta i dobijate druge popuste za kupce tokom jedne godine.

Šta se dešava nakon registracije?

Nakon registracije, mi ćemo biti vaši doTERRA wellness savetnici i na taj način pružiti sveobuhvatnu pomoć u pogledu efektivne praktične upotrebe eteričnih ulja.

  • Pružamo i lični sastanak tokom kojeg možete upoznati i probati dodatna eterična ulja, tehnička pomoć za podešavanje svog naloga za porudžbine, tako da odgovara vašim potrebama i istovremeno donosi najveću finansijsku korist.
  • Pozvaćemo vas u našu Fejsbuk grupu, gde se redovno objavljuju sadržaji o eteričnim uljima i aktuelnim akcijama, saveti o upotrebi i još mnogo toga…
  • Pružamo kompletan informativni paket sa linkovima, opisima, kontakt informacijama, što olakšava snalaženje u svetu doTERRA.

Dostupni smo i telefonom ako imate pitanja o upotrebi eteričnih ulja ili ako tražite rešenja za konkretan problem. Ako je neko zainteresovan za poslovnu priliku, pružamo punu podršku informacijama, obukom i demonstracijama.


Nesigurani ste? Imate pitanje? Tu smo da Vam pomognemo!

Pozovite nas na
062 1998100