doTERRA ČLANSTVO

Kada se pridružite doTERRA-i, odmah ćete biti oduševljeni izuzetnim kvalitetom i neprikosnovenom čistoćom naših proizvoda. Učlanjenje u doTERRA-u predstavlja jedan od najboljih načina da otkrijete i dobijete naše proizvode.

Postajanjem članom doTERRA-e, pridružujete se globalnoj zajednici koja snažno veruje u prirodna rešenja za sebe i svoje najbliže.

doTERRA članstvo ne samo da omogućuje pristup našim eteričnim uljima i proizvodima, već pruža i sledeće pogodnosti:

 • Popust od 25% na maloprodajnu cenu proizvoda.
  Kao član doTERRA zajednice, imate pristup popustima na maloprodajne cene proizvoda. Ovo vam omogućava da kupujete visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cenama.
 • Mogućnost učestvovanja u Loyalty Reward Programu (LRP): Možete zaraditi bodove za svaku porudžbinu i iskoristiti ih za dodatne popuste i besplatne proizvode. Posle svake LRP kupovine dobijate nazad 10% iznosa kupovine (minimum) u vidu poklon poena. Tako da kao redovan kupac, praktično ćete dobiti popust na cenu od 35% (25%+10%) u početku. Cena može biti niža i do 55% od maloprodajne cene.
 • Mesečne promocije koje uključuju snižene ili besplatne proizvode.
 • Pristup doTERRA edukativnim resursima: Kao član, imate pristup bogatom izvoru edukativnih materijala, kao što su webinari, radionice, i obrazovni materijali. Pomažu vam da dublje razumete i koristite eterična ulja i druge doTERRA proizvode.
 • Mogućnost izgradnje sopstvenog biznisa: doTERRA pruža mogućnost da izgradite sopstveni posao i zaradite prihod kroz demonstraciju proizvoda i izgradnju tima.
 • Pristup ekskluzivnim doTERRA događajima: Kao član, imate priliku da učestvujete na specijalnim doTERRA događajima. Kao što su konferencije, obuke i radionice, gde možete upoznati druge članove, razmenjivati iskustva i naučiti od stručnjaka u industriji.

doTERRA članstvo pruža podršku i zajednicu ljudi koji dele istu strast prema prirodnim rešenjima i wellness načinu života.

Kako postati član doTERRA zajednice?

Registracija ne povlači nikakvu obavezu ili odgovornost sa vaše strane! Registracijom dobijate samo pravo da kupujete doTERRA proizvode sa 25% popusta i dobijate druge popuste za kupce tokom jedne godine.

Prvo morate kreirati svoj korisnički nalog! Imate dve opcije za kreiranje doTERRA korisničkog naloga:

 1. Prva opcija: kupite članarinu od 25.5 evra (u isto vreme, doTERRA će vam dati besplatan katalog proizvoda).
 2. Druga opcija: kupite jedan od uvodnog kompleta, koji može da sadrži nekoliko esencijalnih ulja, isparivača (difuzor) i drugih doTERRA proizvod. Kliknite ovde da biste saznali više o sadržaju različitih doTERRA kompleta sa besplatnim članstvom.
 3. Treća opcija:
  U sklopu naše trenutne promotivne ponude, imate mogućnost da prilagodite svoju prvu porudžbinu i ostvarite čak i uštedu, jer vam opraštamo prvu članarinu pod uslovom da vaša porudžbina iznosi 150PV. Umesto da se ograničavate na unapred pripremljene pakete, sami možete birati željene proizvode prema vašim potrebama.

Stojimo vam na raspolaganju i telefonom ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi doTERRA članstva. Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam izuzetno važni, zato smo tu da vam pružimo vrhunsku podršku.

Šta se dešava nakon registracije?

Nakon registracije, mi ćemo biti vaši doTERRA wellness savetnici i na taj način pružiti sveobuhvatnu pomoć u pogledu efektivne praktične upotrebe eteričnih ulja.

 • Pružamo i lični sastanak tokom kojeg možete upoznati i probati dodatna eterična ulja. Tehnička pomoć za podešavanje svog naloga za porudžbine, tako da odgovara vašim potrebama i istovremeno donosi najveću finansijsku korist.
 • Pružamo kompletan informativni paket sa linkovima, opisima, kontakt informacijama, što olakšava snalaženje u svetu doTERRA.