Početna / Kako postati doTERRA Welness savetnik?

Kako postati doTERRA Welness savetnik?

Odgovorite na pitanja u nastavku i brzo ćete saznati da li je ovo pravo za vas.

 1. Da li želite da kreirate sopstveni biznis, da budete sami sebi gazda?
 2. Da li vas fascinira sve što je u vezi sa prirodom, zdravom ishranom, da li više volite alternative lekovima, da li želite da sami napravite hiljadu i jednu stvar umesto da ih kupujete u prodavnici, volite da vežbate na svežem vazduhu i Upoznati nove ljude?
 3. Da li ste fascinirani svetom eteričnih ulja i želite da znate sve o njima, iako ste možda tek početnik u ovoj oblasti?
 4. Da li želite da pomognete ljudima i uputite ih na još bolji način života?
 5. Da li volite da svoje znanje i iskustvo delite sa drugima?
 6. Da li biste želeli da postanete mentor i da pomognete drugima na putu ka uspehu – da li ste otvoreni za pitanja, da li volite da se posvetite ljudima, svom timu, pomažete savetima i motivišete ih?
 7. Da li želite da organizujete sopstveni raspored?

O ČEMU SE RADI?

Vizija doTERRA-e je da obezbedi porodicama širom sveta bolje zdravlje, nadu i srećan život. Sa doTERRA-om možemo doprineti zdravlju u svim oblastima: fizičkim, mentalnim, emocionalnim, društvenim i finansijskim.

doTERRA-in poslovni model ne podržava samo porodice širom sveta koje grade biznis, već i njihovu ekonomiju kroz podršku manjih uzgajivača širom sveta.

doTERRA eterična ulja i drugi doTERRA proizvodi se prodaju samo preko članova (Wellness savetnici) koji predstavljaju, edukuju i dele doTERRA proizvode od kuće i na terenu. Članstvom dobijate naše mentorstvo, što znači da imate svu pomoć koja vam je potrebna na tom putu.

PRILIKA ZA VAS …

Poslovna prilika sa doTERRA-om se zasniva na radu od kuće, na mreži i na terenu.

 • Može predstavljati samo dodatni prihod, gde kao član delite svoj entuzijazam sa prijateljima kroz prezentacije ili radionice kod kuće ili na drugim lokacijama i putem vaše onlajn prodavnice, koju dobijate kada se pridružite.
 • Može predstavljati pun prihod ili čak i više, pri čemu ste kao član i mentor ostalim članovima, za šta dobijate dodatne bonuse.

Sa doTERRA-om možete izgraditi svoje poslovanje na bilo kom nivou koji odgovara vama i vašem životnom stilu. Čak i ako imate samo 1 do 2 sata dnevno da posvetite ovoj poslovnoj prilici, shvatićete da je to put koji vas vodi ka izgradnji sopstvene ličnosti, kao i zdravlja, blagostanja i finansija.

Šta dobijate?

PREDNOSTI NAŠEG TIMA

 • Podrška da dostignete nivo koji želite – ne morate da plaćate za proizvode koje naručujete / želite dodatni prihod / želite da razmenite prihod ili više.
 • Pomoć u učenju o eteričnim uljima, bezbednoj upotrebi, učenju o doTERRA-i.
 • Mnogo materijala za učenje (za edukaciju) i grafičkog materijala za prezentacije, radionice koji će vam pomoći da izgradite svoj posao.
 • Događaji, sastanci (samo za članove tima).
 • Menadžment i pomoć u prezentacijama i radionicama koje ćete organizovati.
 • Podrška u stvaranju, izgradnji i obuci vašeg tima.

KAKO POČETI?

Naravno, prvo morate sami da isprobate proizvode.
Pošto su doTERRA proizvodi odličnog kvaliteta, ubrzo ćete shvatiti da bez njih više ne možete, jer ih koristite za negu kože, zarastanje modrica i rana kod dece, negu kose, kao završni dodir u kuvanju, sa njima pravite domaća sredstva za čišćenje, kozmetiku, lečite upale uha, glavobolje, nesanicu i druge svakodnevne probleme i tegobe. Ulja vas bukvalno preuzimaju.

Zato Vam toplo preporučujemo ČLANSTVO kupovinom seta od 10 najkorisnijih eteričnih ulja koja služe kao kućna apoteka. Komplet se zove Family Essentials Kit i sa njim ne morate da platite članarinu.

Kao član, sve proizvode možete kupiti po 25-55% nižim cenama. Ostale informacije o tome šta vam članstvo donosi možete pročitati OVDE.

Naš tim stalno raste, mi smo duše u njemu, gde svako od nas svojom posebnošću doprinosi većem dobru.