Zašto baš doTERRA?

Odabirom doTERRA-e takođe se opredeljujete za eterična ulja koja su nežno i pažljivo destilisana iz biljaka, ubrana od strane iskusnih uzgajivača širom sveta u savršenom trenutku, tako da ekstrakt ima idealan sastav i potenciju.

Sva doTERRA eterična ulja su pažljivo i temeljno testirana korišćenjem rigoroznog CPTG Certified Pure Tested Grade™ protokola upravljanja kvalitetom. Iskusni korisnici ulja odmah će prepoznati vrhunski kvalitet doTERRA eteričnih ulja.

Kada koristite doTERRA eterična ulja, koristite ulja koja su čista, bez sintetičkih dodatka i punila. doTERRA je postavila standard kako bi osigurala da su njegova ulja 100% čista, nešto što nikada ranije nije urađeno u industriji eteričnih ulja.

Svaka serija doTERRA eteričnih ulja prolazi kroz rigorozan proces testiranja. Svako ulje se zatim šalje nezavisnoj laboratoriji na dalje testiranje i odobrenje. A krajnji rezultat su najfinija eterična ulja i proizvodi u koje možete biti sigurni! – svi u porodici mogu bezbedno da ga koriste svaki dan.

doTERRA stepen čistoće

Na tržištu gde svaka kompanija tvrdi da nudi čista eterična ulja, kako možete biti sigurni da su ulja koja kupujete zaista čista i bezbedna za vas i vašu porodicu? Morate se osigurati da su ulja proizvedena imajući na umu sledeće mere predostrožnosti:

 • Održiva i odgovorna nabavka (odakle dolaze ulja?)
 • Sveobuhvatno i temeljno testiranje (da li su ulja testirana na zagađivače?)
 • Jasne i dostupne informacije o bezbednoj upotrebi (Kako bezbedno koristiti ulja?)
 • Transparentnost (Da li se vrši testiranje u nezavisnim laboratorijama? Mogu li se videti rezultati testa?)
Podeli etericna ulja

Osim eteričnih ulja

Ono što doTERRA eterična ulja izdvaja od drugih ulja nije samo njihovo testiranje. doTERRA takođe naporno radi da napravi razliku u svetu. Naša misija je da učinimo svet boljim: kap po kap, od osobe do osobe, od zajednica do zajednica.

Odgovorna nabavka eteričnih ulja

Nisu sva esencijalna ulja stvorena jednaka. Postoje kompanije koje smanjuju troškove korišćenjem nekvalitetnih postrojenja ili kontaminacijom svojih ulja jeftinim materijalima. Iako kraća ruta štedi vreme i novac, kvalitet dobijenog ulja takođe će biti loš. Nažalost, mnoge metode proizvodnje u sektoru eteričnih ulja mogu biti štetne po životnu sredinu, pa čak i dovesti do nepravednog tretmana farmera i uzgajivača.

Odakle potiču doTERRA eterična ulja?

Jedna stvar koju treba imati na umu kada su u pitanju kvalitetna eterična ulja: sve počinje od izvora. doTERRA koristi odgovorne i održive prakse za proizvodnju samo najkvalitetnijih eteričnih ulja – bez obzira na sve. Tokom procesa proizvodnje pridajemo veliki značaj zaštiti životne sredine i pravedno se odnosimo prema svim uzgajivačima.

Odakle poticu etericna ulja

doTERRA je kreirala inicijativu Co-Impact Sourcing™ i formulisala sledeće principe kako bi obezbedila odgovornu praksu za sve naše zajednice izvora:

 • Otvaranje radnih mesta: smanjenje siromaštva stvaranjem i održavanjem radnih mesta
 • Obezbeđivanje pravičnih i blagovremenih plaćanja: nudi proizvođačima dosledna, poštena plaćanja, uključujući avansne isplate
 • Razvijanje kapaciteta dobavljača: podrška uzgajivačima, proizvođačima i destilatorima obukom i finansijskim doprinosima
 • Negovanje dugoročnih partnerstava: nudeći uzgajivačima i destilerima višegodišnje ugovore zasnovane na solidarnosti i poštovanju
 • Obezbeđivanje poštenih uslova rada: stvaranje zdravog i bezbednog radnog okruženja bez svih oblika uznemiravanja i diskriminacije
 • Podrška zadrugama uzgajivača: garantovano poštovanje prava svakog radnika i proizvođača da se učlani u zadrugu ili osnuje zadrugu
 • Promovisanje brige o životnoj sredini: promovisanje energetski efikasnih tehnologija, obnovljivih izvora energije i minimizacija otpada
 • Omogućavanje razvoja zajednice: podrška školama, zdravstvenim klinikama, ustanovama za obuku i projektima razvoja zajednice koji imaju za cilj da obezbede snabdevanje čistom vodom u zajednicama za nabavku

Ponosni smo što nabavljamo najčistija, najefikasnija eterična ulja na ekološke i društveno odgovorne načine.

Saznajte više o tome na sourcetoyou.com!

farma djumbira

Humanitarni efekti

Od samog početka, doTERRA je želela da bude više od obične kompanije. Neki daju, a neki gube, rekao je David Stirling, izvršni direktor doTERRA-e. Želeli smo da doTERRA daje.

Da bi se ovaj cilj ispunio, stvorena je fondacija doTERRA Healing Hands, uz čiju podršku mogu da se realizuju projekti koji unapređuju živote potrošačkih zajednica. To uključuje, između ostalog, projekte koji finansiraju izgradnju škola, zdravstvenih klinika, objekata za obuku i obezbeđivanje čiste vode.

Fondacija doTERRA Healing Hands takođe ima partnerstvo sa mnogim drugim organizacijama u pružanju podrške za pomoć u katastrofama, prevenciju trgovine ljudima, spašavanje i rehabilitaciju, programe mikrokreditiranja i zdravstveno obrazovanje žena. Pored toga, doTERRA rado pokriva sve administrativne troškove tako da 100% donacija ide direktno za pomoć onima kojima je potrebna.

Započnite svoje putovanje u svet eteričnih ulja danas i otkrijte šta znači biti osnažen dragocenim darovima prirode i zašto toliko porodica širom sveta voli doTERRA.