Početna / O nama

O nama

Zašto sam izabrala doTERRA esencije?

Moja priča o ulju je počela u junu 2021. godine, kada sam dobila nekoliko uzoraka od svoje fizioterapeute da probam. Oduvek sam preferirala alternativne metode lečenja ali nisam nikada srela nešto što deluje ovako neverovatno brzo i jako kao doTERRA ulja.

Za mene je bilo pravo čudo što jedan kap doTERRA-ine esencije su dovele u red mog sina od 4 meseci za pola dana, i to bez ikakvih lekova. Odmah sam počela da istražujem i učim šta i kako mogu da primenim na nama.

Postala sam privrženi ljubitelj eteričnih ulja, jer su svi pokušaji bili uspešni i sa zadovoljstvom mogu da kažem da već dve i po godina ne koristimo nikakve lekove.

Ramona Gabor

Zašto sam postala doTERRA wellness savetnik?

Jer tokom svog rada osećam da mogu da poboljšam živote drugih ljudi. Uvek sam imala posao gde sam sama raspoređivala svoje vreme, ali nisam nikakav cilj imala sa tim radovima, nikome nisam niučemu važnom pomogla.

I sada sama raspoređujem svoje vreme, imam vremena za porodicu, svoje hobije, mogu da putujem, i svako vreme provedeno na poslu me raduje, jer nakon svake konsultacije dobijam pozitivne povratne informacije. Napokon sam našla svoj cilj, a to je da svojim klijentima mogu pomoći da održe zdravlje, mogu im predložiti reješenja za različite probleme, a to znači više od svega.

Nisam mogla da nađem bolju partnersku kompaniju u kojoj menadžment deli iste vrednosti, a to je dokazano u mnogim oblastima, bilo da je reč o dobrotvornosti ili uvažavanju kolega.

Želiš i ti da

Širiš sa mnom kapi zdravlja i radosti?

Poslednjih godina dokazala sam svoju pripremljenost i posvećenost na brojnim izazovima.

Trenutno sam mentor timu od 300 ljudi. Zajedno smo stvorili zajednicu podrške u kojoj delimo svoja iskustva, gde uvek možete računati na pomoć u vezi sa uljima i poslovnim pitanjima.

Kontaktiraj nas sa poverenjem

Naše konsultante možeš naći širom Srbije, Mađarske i Austrije, kao i u 10 drugih evropskih zemalja. Ako me kontaktirate, uputiću vas do najbližeg mesta stanovanja, kako biste se lično sreli i lično doživeli negu ulja.

Kontakt >