Struktura Vlasništva i Finansiranje ESSENCE.IN.RS

Struktura Vlasništva

ESSENCE.IN.RS je nezavisna online platforma koja funkcioniše sa timom strastvenih zagovornika blagostanja. Nismo direktno vlasništvo niti pod kontrolom bilo koje spoljne entiteta ili korporacije. Naši urednički i sadržajni odluke donose se autonomno od strane našeg tima, obezbeđujući uredničku nezavisnost i slobodu u pružanju nepristrasnih informacija našim čitaocima.

Finansiranje i Donacije

Kao platforma posvećena transparentnosti, otkrivamo izvore našeg finansiranja. ESSENCE.IN.RS se finansira putem doprinosa doTERRA zagovornika blagostanja koji dele našu predanost promovisanju prednosti prirodnih rešenja za blagostanje. Ovi doprinosi pomažu održavanju naših operacija, održavanju našeg veb-sajta i podršci za kreiranje visokokvalitetnih i informativnih sadržaja.

Ponekad, ESSENCE.IN.RS može takođe dobiti grantove ili sponzorstva od organizacija usklađenih s našom misijom promovisanja blagostanja, holističkog zdravlja i prirodnih rešenja. U takvim slučajevima, pridržavamo se strogih smernica kako bismo osigurali da se svaki sponzorisani sadržaj jasno označi, a naša urednička nezavisnost ostane netaknuta.