doTERRA promocija za Novembar 2023

Dobrodošao nam novembar! Iz ljubaznosti prema Vama, dočekujemo novi mesec sa ekskluzivnim proizvodima. Saznaj više o našim ponudama koje moraš imati da bi dopunio svoj wellness komplet.

Daj i dobij 50! Promocija za registraciju novih članova

Podstakni druge da otkriju doTERRA ovog novembra, a mi ćemo te nagraditi i tebe i novu osobu sa po 50 poena proizvoda koje sledeći mesec možete sami za sebe izabrati! Pazi, ovakva prilika je retka u godini.

Evo kako da ga dobiješ:

 1. Učesnici moraju da uvedu novog člana u doTERRA porodicu.
 2. Novi član mora da se registruje kao doTERRA wellness konsultant ili lojalni kupac i da pošalje porudžbinu u vrednosti od najmanje 100PV između 1. i 30. novembra 2023. godine.
 3. I učlanilac i učlanjen biće nagrađen sa po 50 poena proizvoda sledeći mesec ako novo učlanjena osoba ispunjava uslove!

Za više informacija kontaktirajte nas

Sezonski pokloni

Najnoviji sezonski pokloni od doTERRA

Naša ponuda je proširena sa još više sezonskih dragulja! Biraj među našim najnovijim prazničnim proizvodima, koji odišu prazničnom atmosferom i zabavom! Ove godine obraduj druge našim najugodnijim poklonima do sada…

Ponuda je sada aktivna, ali samo na ograničeno vreme ili dok traju zalihe. Pregledajte naš vodič za sezonske poklone i pročitajte o svakom članu našeg prelepog izbora proizvoda.

Proizvod meseca – Cedarwood (15ml)

Nabavite BESPLATNO ulje crvenog kedra sa bogatom, toplom i drvenastom aromom za slanje bilo koje jednokratne porudžbine za lojalnost (LRP) u vrednosti od najmanje 125PV najkasnije do 15. novembra.

Eterično ulje crvenog kedra nudi dugu listu blagotvornih efekata na kožu. Crveni kedar, koji se smatra jednim od najmoćnijih balansirajućih ulja, može stvoriti umirujuću atmosferu na kraju dugog dana, a poznat je po svojim svojstvima čišćenja kada se primenjuje spolja. Pogledajte kratak video ispod da biste saznali više o ovom svestranom ulju.

Dobijte BESPLATAN Crveni kedar za slanje bilo koje jednokratne porudžbine za lojalnost (LRP) u vrednosti od najmanje 125 PV najkasnije do 15. novembra 2023.

Cassia (15 ml) sa 10% popusta

Cassia (15 ml) sa 10% popusta

Ponekad vrlo malo može da znači mnogo! Začinite bilo šta, od predjela do deserta, toplom, mirisnom aromom kasije, koja je ovog meseca snižena 10%!

Kasija, koja je prilično srodna sa cimetom, ima jaku, začinjenu aromu, čiji je jedan dašak dovoljan da svakom začinjenom jelu da novi izgled.

Saveti za korišćenje

Dodajte malo vrućoj čokoladi da se zagrejete kada napolju postane hladno!

Cassia je ulje samopouzdanja

Cassia ispunjava naša srca i duše radošću i hrabrošću. Njegova divna svojstva služe kao lek za sve one koji pokušavaju da se sakriju od spoljašnjeg sveta.

Kasija pomaže da se povrati samopouzdanje i, poput cimeta, rastvara strah. Podstiče nas da pokušamo da napravimo sledeći korak čak i ako se plašimo da ćemo pogrešiti. Pomaže nam da prepoznamo naše prave unutrašnje vrednosti i darove sa kojima smo rođeni.

Kasija nas ohrabruje da oslobodimo svetlost koja se nalazi u nama i da živimo svoje živote u skladu sa sobom.

NEGATIVNE EMOCIJE: Napeto, sakriveno, uplašeno, poniženo, bez samopouzdanja, stidljivo, bezvredni, osuđeni

POZITIVNI KVALITETI: Hrabar, sabran, autentičan, samouveren, direktan, vredan
ULJA KOJA SE LEPO SLAŽU SA CASSIOM: pepermint, karanfilić, rimska kamilica, litsea, ružičasti biber, zvezdasti anis, kurkuma

PREPORUČENA UPOTREBA:
 1. 👃 Aromatično: Udahnite iz boce ili isparite u difuzoru.
 2. Spolja: Razblažite 1-2 kapi sa osnovnim uljem i nanesite na solarni pleksus (stomak) ili tabane. OPREZ: Razblažite sa baznim uljem.
 3. 🥛 Interno: Uzmite 1-2 kapi pod jezik, u čaši vode ili u kapsuli.

EFEKTI FIZIKALNE TERAPIJE:
 • HLADNE NOGE I RUKE – Nanesite razblaženo na tabane da poboljšate cirkulaciju.
 • POVRAĆANJE I STOMAČNE PROBLEME – Uzmite ga u kapsulama da biste pomogli i obnovili varenje.
 • DETOKSIKACIJA UHA, NOSA, GRLA I PLUĆA – Uzmite ga u kapsulama za uklanjanje gljivica, upale i bakterija ili namažite na dato područje razblaženo sa baznim uljem.
 • ZADRŽAVANJE VODE I INFEKCIJA BUBREGA – Uzmite ga u kapsuli ili stavite na tabane na refleksne tačke bubrega.
 • VIRUSI I BAKTERIJE – Uzmite ga u kapsulu i isparite pomoću difuzera
 • BILANS ŠEĆERA U KRVI – Uzmite u kapsuli uz obrok.
 • UBRZANJE METABOLIZMA – Uzmite u kapsuli.
 • SEKSUALNA ŽELJA – Ispariti pomoću difuzera. ili ga udahnite iz boce, stavite na stopala da biste povećali seksualnu želju.

Pepermint perlice

Novo preformulisano

Obnovljene perle kombinuju svojstva esencijalnog ulja peperminta i kokosovog ulja u premazu na bazi agara koji ne sadrži karagenan i palmino ulje. Oživite svoja čula njime i uživajte u poboljšanom sastavu Mentha piperita još više prednosti u pokretu!

U svakom slučaju, korisni efekti i načini upotrebe podrazumevaju se samo za botanički sastojak i specifičan proizvod za koji se može tvrditi.

Paket ekskluzivnih jesenjih ponuda

Još uvek dostupno

Ugrabi priliku! Paket Ekskluzivne jesenje ponude je i dalje dostupan, ali samo na ograničeno vreme. Uzmi u ruke ovu specijalnu kolekciju, koja sadrži ekskluzivne proizvode kao što je nova mešavina Becoming kreirana za ovogodišnju globalnu konvenciju doTERRA. Izoštri svoju sposobnost da se fokusiraš i pronađeš sve što ti je potrebno za nove izazove sa jasnoćom i lakoćom.

Sadržaj paketa:

Vetiver Touch (10 ml)
Smirna Touch (10 ml)
Becoming Touch (10 ml)
doTERRA abode™ penasti koncentrat za pranje ruku sa doTERRA Citrus Bloom™ mešavinom
doTERRA™ dozator za pranje ruku koji se može ponovo puniti

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.