Eterično ulje lavande

Eterično ulje lavande, poreklom iz rodne Evrope, smiruje i balansira. Popularno korišćena za ublažavanje napetosti i stresa tokom radnog dana, lavanda takođe može da podstakne miran noćni san i umiri nervozne bebe.

Saveti za upotrebu:

  • Za miran san, raspršite ulje lavande pre spavanja da biste smirili um i stvorili mirno okruženje.
  • Uzmite interno da biste smanjili anksioznost.*
  • Koristite u kuvanju da omekšate arome citrusa i da dodate ukusne dodatke marinadama, pekarskim proizvodima i desertima.
  • Možete dodati lavandu u večernju kupku da biste uklonili dnevne brige ili stavite kap na jastuk noću.
  • Osvežite svoj ormar za posteljinu, dušek, automobil ili vazduh kombinovanjem lavande sa vodom u spreju.
  • Držite bocu lavande pri ruci da biste umirili povremene iritacije kože.
Etericno ulje lavande

Za šta je još dobro ulje lavande?

Eterično ulje lavande podržava imuni sistem, nervni sistem i kardiovaskularni sistem.* Kada se koristi lokalno, lavanda može pomoći da koža i vlasište izgledaju čisti i zdravi. Takođe može da umiri manje iritacije i ugrize kože. Lavanda pomaže u ublažavanju osećaja anksioznosti i može biti posebno umirujuća u vreme stresa. Izaziva osećaj samosvesti i opuštenosti.

Kako se može koristiti ulje lavande?

Raznovrsna upotreba esencijalnog ulja lavande čini ga savršenim za držanje pri ruci za lokalnu, unutrašnju i aromatičnu upotrebu. Koristite Lavender Touch Roll On za zgodnu lokalnu upotrebu. Samo ili kao deo mešavine, esencijalno ulje lavande pruža prednosti ljudima svih uzrasta.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.