Petitgrain

Citrus aurantium

  • Poreklo: Paragvaj

Petitgrain eterično ulje se dobija iz drveta gorke narandže, koje ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnim zdravstvenim praksama. Među njima je i njegova sposobnost da promoviše opuštanje i smanji pojavu nesavršenosti kože. Petitgrain se široko koristi u industriji parfema zbog svoje sveže, zeljaste arome.

Petitgrain je takođe odličan pratilac eteričnog ulja lavande, jer dele mnoge kozmetičke prednosti.

Koristi se aromaticno Koristi se lokalno Koristi se interno Potrebno razrediti

Pakovanje: 15ml

Ako želite videti cene proizvoda morate biti prijavljeni na naš sajt. Uloguj se / Registrujte se →

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.