doTERRA promocija – Mart 2024

Pozdravite dolazak proleća uz nove promocije odabrane za mesec mart. Pogledajte video ispod za kratak pregled ovomesečnih ponuda.

Get the Power | 200 PV Promocija

Ova promocija važi za postojeće članove i za one koji tek hoće postati član naše doTERRA zajednice.

Ojačajte svoj dobrobit uz BESPLATNU MetaPWR Advantage! Za ograničeno vreme, ovaj osnovni suplement možete dobiti besplatno sa bilo kojom pojedinačnom narudžbom od 200 PV. Oseti razliku koju ciljana ishrana može da napravi tako što puni svoje telo gorivom iznutra ka spolja. Računajte na MetaPVR Advantage da pojačate svoju vitalnost kako biste mogli da idete kroz život sa svrhom.

Kako se kvalifikovati

Postavite jednu porudžbinu od 200 PV ili više između 1. i 31. marta 2024. da biste dobili BESPLATNO doTERRA MetaPWR Advantage sa kolagenom i NMN-om.

Dostupno tokom trajanja promocije ili do isteka zaliha.

dōTERRA Myst Diffuser & Mālama (15 ml)

Malama odražava negu majke prirode i važnih žena u našim životima, dopunjenu jedinstvenošću Myst difuzera koji koristi tehnologiju raspršivanja bez vode i toplote da trenutno osveži svaki prostor.

Pogledajte proizvod →

Dostupno dok traju zalihe. doTERRA™ Mist Diffuser & Malama™ (15 ml) se prodaju u paru.

Prolećna ponuda

Spring Exclusives Kit

Dostupno od 1. marta do 30. aprila

Uživajte u punom sjaju proleća sa ovim pažljivo odabranim kompletom za podmlađivanje uma, tela i duha.

Uz retke ekskluzive kao što je doTERRA Serenity Touch & Evolve, iskusite proizvode koji obuhvataju suštinu sezone, dok drugi stvaraju pozitivan zamah da biste svoje životne ciljeve preneli od semena do cvetanja.

Šta je u paketu:

  • doTERRA Serenity Touch (10ml)
  • Evolve (10ml)
  • On Guard koncentrovani sapun za ruke
  • doTERRA dozator sapuna za ruke koji se može ponovo puniti
  • doTERRA SuperMint pasta za zube
Citrus Bloom

BESPLATAN proizvod meseca: doTERRA Citrus Bloom Touch

LTO (Ponuda ograničenog vremenskog perioda)

Stvorite miran i optimističan početak dana uz doTERRA Citrus Bloom Touch, BESPLATNO uz bilo koju prvu pojedinačnu porudžbinu od 125 PV ili više (LRP) obrađenu do 15. marta.

Sa jarkim citrusnim i mirisnim cvetnim aromama, doTERRA Citrus Bloom se kombinuje sa frakcionisanim kokosovim uljem u aplikatoru sa kuglicom, tako da možete lako da doživite ovu prolećnu mešavinu. Zaronite dublje u ova svojstva gledajući video ispod.

Nabavite BESPLATNO doTERRA Citrus Bloom Touch (10 ml) sa bilo kojom prvom pojedinačnom porudžbinom od 125 PV ili više (LRP) obrađenom 15. marta 2024. ili pre.

Dostupno dok traju zalihe.

10% popusta – Majoran

Ovog meseca prigrlite esenciju majorana uz divan popust od 10%!

Negovan od strane Grka i Rimljana kao simbol sreće, majoran unosi toplu i zeljastu suštinu u kulinarske kreacije. Poznat po svojoj dugotrajnoj, pozitivnoj i umirujućoj aromi, čak i mala količina majorana će podići svako jelo.

Savet za upotrebu
Zamenite eterično ulje majorana za sušeni majoran u receptima za dublji ukus.

Popust od 10% se ogleda u prikazanoj ceni. Popust se ne odnosi na porudžbine za otkup poena.


Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.