Koji Deep Blue proizvod da koristim?

Deep Blue linija proizvoda

Ako pogledate popularnu porodicu Deep Blue, bićete iznenađeni koliko vrsta proizvoda se nudi sa ovom mešavinom eteričnih ulja. Da li znate koji Vam je potreban i zašto? Čitajte dalje da biste saznali više o prednostima i namerama iza svakog proizvoda.

Deep Blue ulje se nalazi u svakom navedenom proizvodu izuzev Polifenol Complex-a!

Deep Blue ulja

Deep Blue ulje je umirujuća mešavina koja kombinuje snažno umirujuća eterična ulja, uključujući: Japansku mentu, kopaibu (Copaiba), Bergamot mentu, čajevac, Marokansku plavu kamilicu (Blue Tansy), Španski ruzmarin, zvezdasti anis, nanu (Peppermint), eukaliptus, smilje, zimzelen (Wintergreen) i Egipatsku plavu kamilicu.

Deep Blue ulja koristite kada vam je potrebno snažno umirivanje umornih mišića nakon vežbanja ili dugog dana na nogama.

Preporučujemo da koristite za intenzivnije umirivanje. Takođe preporučujemo da ga razblažite frakcionisanim kokosovim uljem da biste smanjili osetljivost kože, prilagođeno vašem nivou udobnosti.

Postoji u tri verzije:

Deep Blue Ulje

Deep Blue ulje 5ml

Preporučujemo da koristite ovu verziju za intenzivnije umirivanje. Takođe preporučujemo da ga razblažite frakcionisanim kokosovim uljem da biste smanjili osetljivost kože, prilagođeno vašem nivou udobnosti.

Deep Blue Roll On

Deep Blue Roll On 10ml

Isto kao original Deep Blue ulje. Veće pakovanje od 10ml i dolazi u bočici sa valjkom za lakšu direktnu aplikaciju.

Deep Blue Touch

Deep Blue Touch 10ml

Original Deep Blue ulje unapred razređen sa frakcionisanim kokosovim uljem za osetljivu kožu.


umirujuća krema
Deep Blue krema

Deep Blue Rub

Dugogodišnji doTERRA favorit, Deep Blue krema sadrži sva eterična ulja koja se nalaze u Deep Blue mešavini ulja, zajedno sa eukaliptusom i hidratantnim sastojcima, isporučena u bogatoj kremi za lokalnu upotrebu. Utrljanje kreme u vašu kožu stvoriće ugodan osećaj koji istovremeno hladi i zagreva.

Ako volite mešavinu eteričnih ulja, ovo utrljanje je odličan način da ga upotrebite. Krema za lokalnu upotrebu je jednako efikasna (malo manje jaka) i omogućava vam da pokrijete veću površinu tela. Ako želite intenzivniji tretman, možete prvo naneti Deep Blue ulje na kožu, a zatim preko nje naneti Deep Blue Rub.


Deep Blue Stick
Deep Blue Stick + Copaiba

Deep Blue Stick

Deep Blue Stick je nezaobilazan dodatak vašem kupatilskom ormariću ili torbi za teretanu, pružajući hidratantne emolijense koji ostavljaju vašu kožu mekom i nemasnom.

Sa mentolom kao aktivnim sastojkom od 10%, ovaj stik je lokalni analgetik koji pruža privremeno olakšanje kod manjih bolova i bolova u mišićima i zglobovima kao što su obični bolovi u leđima, artritis, uganuća, istegnuća i modrice.

Osećate bol nakon treninga? Nanesite direktno na mišiće. Imate manje bolove u leđima i vratu zbog ceodnevnog sedenja za stolom? Deep Blue Stick je tu za vas.

Za upotrebu, utrljajte ovaj stik direktno na zahvaćeno područje – to je tako lako! Baš kao i Deep Blue Rub, možete naneti pre masaže Deep Blue Stick za intenzivniji tretman.


Polyphenol Complex

Deep Blue Polyphenol Complex

Dodatak ishrani na prirodnoj bazi koja sadrži ekstrakte tamjana, kurkume, zelenog čaja, đumbira, nara i polifenole iz semenki grožđa.

Kompleks je dobio ime po umirujućim prednostima koje donosi kao dopuna mešavini eteričnih ulja.

Podržava udobnost mišića i funkciju zglobova, kao i smiruje povremene bolove i upale.

Pogodan za profesionalne sportiste!

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.