doTERRA promocije za mesec Februar 2023

Osećajte se fantastično uz nove proizvode, promocije i ekskluzivne ponude u februaru!

BESPLATNO: Proizvod meseca – Lavanda (15 ml)

Ekskluzivno za učesnike LRP programa lojalnosti!

Lavanda je, sa svojom karakterističnom, lako prepoznatljivom aromom, oduvek bila na velikom poštovanju kroz istoriju, a njena popularnost je ostala neprevaziđena do danas.

Stari Rimljani i Egipćani su koristili lavandu za kupanje. Od tada je otkrivena duga lista drugih korisnih efekata u širim krugovima.

Zahvaljujući svojstvima koja promovišu zdravu, čistu kožu, upotreba eteričnog ulja lavande postala je uobičajena i u kozmetičkoj i parfemskoj industriji ali je pored svega ima izvanredan antiinflamatorno dejstvo. Zbog svojih umirujućih svojstava, često se koristi za opuštanje tela i duha i poboljšanje blagostanja.

Dobijte BESPLATNU bocu lavande tako što ćete poslati bilo koju jednokratnu narudžbu za lojalnost (LRP) od najmanje 125 PV najkasnije do 15. februara 2023.

15% popusta – Citrus Bliss sapun

Uživajte u uzbudljivom iskustvu čišćenja svaki put kada koristite Citrus Bliss sapun, koji se sada može kupiti sa 15% popusta.

Napravljen od sastojaka koji podržavaju hidrataciju kože i zadržavanje vlage, sapun je napravljen od jedinstvene, patentirane mešavine eteričnih ulja doTERRA Citrus Bliss za harmonično veličanstvenu aromu. Prirodna svojstva pilinga perlica suncokretovog voska i praha od kore pomorandže rade zajedno kako bi koža postala meka glatka i stimulisala je.

Saveti za korišćenje

Koristite ga ujutru pre nego što se upustite u uzbudljive nove projekte da biste započeli dan sa uzbudljivim iskustvom maženja.

Blue Lotus Touch (roll-on od 10 ml)

U mesecu ljubavi upoznajte izuzetna svojstva plavog lotosa, koji se nadaleko slavi u egipatskoj kulturi i umetnosti i smatra se vrednim ekstraktom.

Ekstrakt se dobija iz cveta biljke Nimphaea caerulea. Kao i naše ulje jasmina, eterično ulje plavog lotosa se ne proizvodi parnom destilacijom, već ekstrakcijom rastvarača nanetim na krhke latice. Rezultat je apsolut plavog lotosa, koji je pomešan sa frakcionisanom bazom kokosovog ulja da bi se dobilo ulje Blue Lotus Touch; njegova izuzetno retka, popularna veoma cenjena aroma je karakteristično cvetna, slatka i neodoljiva. Naručite ga danas i slobodno nanesite svoje omiljene mirise sa jedinstvenim aromatičnim notama Plavog lotosa.

Potiče iz…

Blue Lotus dolazi iz Kine, gde je doTERRA sklopila partnerstvo sa više od 85 malih uzgajivača u provincijama Hajnan i Guangdong.

Beautiful Touch (roll-on od 10 ml)

Dozvolite da vas zanese sva lepota esencijalnih ulja osmanatusa, limete, bergamota i tamjana sa ovom savršeno harmoničnom mešavinom.

Mešavina sadrži okrepljujuću aromu zelenog limuna i bergamota, koji u velikoj meri doprinose stvaranju atmosfere koja podiže. Zahvaljujući podržavajućim i opuštajućim aromama bergamota i tamjana, Beautiful Blend će se ušunjati u vaše srce u tren oka.

doTERRA zaštitni šampon

Od svakodnevnog stilizovanja i češljanja, svoju kosu izlažemo mnogim uticajima, zbog čega ona zaslužuje najposvećeniju negu.

Poboljšavajući sastav šampona iz naše linije proizvoda Salon Essentials, kreirali smo naš novi i poboljšani proizvod za svakodnevnu upotrebu. Operite i negujte kosu našim šamponom za zaštitu boje, bez štetnih hemikalija, sulfata, silikona i parabena. Uživajte u šumećim, pročišćujućim svojstvima esencijalnih ulja peperminta, eukaliptusa, čajevca i nane kako biste uklonili nečistoće i dali kosu osveženom i mekom.

Takođe će biti vredno sačekati da koristite obnovljeni doTERRA dnevni regenerator – uskoro će biti dostupan kao stalni proizvod u našem evropskom asortimanu!

Nov proizvod: Španska žalfija (15ml)

Od danas dostupno i na Evropskom tržištu!

Ovaj niski, drvenasti, zimzeleni grm odavno je zasađen u mediteranskom regionu, posebno u Španiji i Francuskoj. Aroma eteričnog ulja dobijenog parnom destilacijom iz listova i stabljika španske žalfije je kamforna, biljna, podseća na žalfiju. Biljna, osvežavajuća aroma španske žalfije deluje umirujuće i poboljšava raspoloženje. Njegovi primarni sastojci, kamfor i 1,8-cineol, čine ovo eterično ulje idealnim za upotrebu nakon vežbanja.

Dolazi iz…

Španska žalfija se dobija iz brdsko-planinskih predela južne Španije sličnih regiona u mediteranskom regionu.

Besplatno uz narudžbu od 150PV: Helichrysum Touch (Ulje Smilja)

Mirna i blistavo lepa Promocija u vrednosti od 150 PV.

Osećajte se veselo i blistavo lepo! Nabavite besplatno ulje Smilje touch verziju (10 ml) uz narudžbu bilo koje ulje od najmanje 150 PV tokom februara.

Ovako možete steći pravo na to: Poručite u ukupnoj vrednosti od najmanje 150 PV između 1. i 28. februara 2023. da biste BESPLATNO dobili eterično ulje Smilja (10 ml).

Besplatno članstvo sa 150PV + Helichrysum Touch 10ml na poklon

Da li ste znali da na ograničeno vreme nudimo i BESPLATNU promociju članstva za nove članove, gde ćemo se odreći njihove prve članarine ako personalizuju svoju narudžbu prilikom registracije? Oni čak mogu da dobiju besplatno Helichrysum Touch ulje smilje i da imaju koristi od besplatnog članstva! Čitajte dalje da biste saznali više….

PODSETNIK: Personalizovana porudžbina, BESPLATNO članstvo

Slobodan izbor proizvoda, besplatna veza | Vremenski ograničena promocija za nove učesnike

Ova promocija za nove članove omogućava im da prilagode svoju narudžbinu i uštede još više zahvaljujući odricanju od prve članarine!

Sve što treba da urade je da sastave svoj personalizovani narudžbinu za ulazak, a kada dostignu 150 PV, videće da je prva članarina već ukinuta u procesu.


Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.