doTERRA promocije za mesec Novembar 2022

Pogledajte vodič za sezonske poklone

SuperPWR Exclusives Kit

Još ima vremena! – Ograničena vremenska ponuda

Ovo je izuzetna prilika za evropske članove da budu među prvima u globalnoj doTERRA zajednici koji će iskusiti neka od potpuno novih ulja i mešavina nedavno najavljenih na kongresu doTERRA Heal Connection 2022!

Paket sadrži:

  • MetaPWR™ (15 ml) 
  • SuperMint™ (15 ml) 
  • dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml Touch roll-on) 
  • Spanish Sage (15 ml) 
  • Guaiacwood (15 ml) 

Pronađite svoju „supermoć“ sa ovim ograničenim vremenskim paketom ponude, idealnim da vam pomogne da pripremite i zaštitite svoje najmilije u jesenjim mesecima.

Ova ponuda je dostupna do 30. novembra 2022. ili do isteka zaliha. Dostupno za dodavanje kao deo Programa nagrađivanja lojalnosti (LRP).

Difuzor Dawn™ Aroma-Humidifier & Air-X™ (15 ml)

Ovaj fantastični duo kombinuje doTERRA Dawn Aroma-Humidifier i svestranu sopstvenu mešavinu eteričnih ulja!

Dizajniran da stvori vrhunski nivo udobnosti u svakoj prostoriji, Dawn (difuzor) Aroma-Humidifier ima inteligentan režim spavanja koji održava idealne nivoe vlažnosti tokom cele noći, pomažući u stvaranju savršenog okruženja za dobar san – sada dostupan u paru sa Air-X™ mešavinom (15 ml).

BESPLATNO: Proizvod meseca – Niaouli (15 ml)

Sladak i drvenast, Niaouli potiče od listova velikog zimzelenog drveta koje deli njegovo ime. Poreklom iz Australije, drvo ima listove dugačke petnaet centimetara i belo-žute cvetove koji cvetaju u čvrstim klasovima. Njegov jedinstveni izgled dao je niaouli različite nadimke, kao što su paperbark i bottlebush. Primite ovu ograničenu ponudu eteričnog ulja Niaouli BESPLATNO uz bilo koju pojedinačnu porudžbinu od 125 PV ili više obrađenu do 15. novembra 2022. godine ili pre.

10% popusta – PastTense™ (10 ml Roll-On)

PastTense je prepoznatljiva mešavina esencijalnih ulja za koje se zna da pomažu u promovisanju utemeljenih i uravnoteženih emocija.

U stanju da umire telo, eterična ulja u PastTense brzo podstiču osećaj opuštanja i smirenosti. PastTense dolazi u praktičnom rol-on-u od 10 ml za jednostavnu primenu kada ste na poslu, u školi ili kod kuće.

Savet za upotrebu: Nanesite na zglobove tokom dana da biste smirili emocije.

Popust se ogleda u prikazanoj ceni. Popust se ne odnosi na porudžbine za otkup poena.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.