doTERRA promocije za mesec Novembar 2022

Pogledajte vodič za sezonske poklone

SuperPWR Exclusives Kit

Još ima vremena! – Ograničena vremenska ponuda

Ovo je izuzetna prilika za evropske članove da budu među prvima u globalnoj doTERRA zajednici koji će iskusiti neka od potpuno novih ulja i mešavina nedavno najavljenih na kongresu doTERRA Heal Connection 2022!

Paket sadrži:

  • MetaPWR™ (15 ml) 
  • SuperMint™ (15 ml) 
  • dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml Touch roll-on) 
  • Spanish Sage (15 ml) 
  • Guaiacwood (15 ml) 

Pronađite svoju „supermoć“ sa ovim ograničenim vremenskim paketom ponude, idealnim da vam pomogne da pripremite i zaštitite svoje najmilije u jesenjim mesecima.

Ova ponuda je dostupna do 30. novembra 2022. ili do isteka zaliha. Dostupno za dodavanje kao deo Programa nagrađivanja lojalnosti (LRP).

Difuzor Dawn™ Aroma-Humidifier & Air-X™ (15 ml)

Ovaj fantastični duo kombinuje doTERRA Dawn Aroma-Humidifier i svestranu sopstvenu mešavinu eteričnih ulja!

Dizajniran da stvori vrhunski nivo udobnosti u svakoj prostoriji, Dawn (difuzor) Aroma-Humidifier ima inteligentan režim spavanja koji održava idealne nivoe vlažnosti tokom cele noći, pomažući u stvaranju savršenog okruženja za dobar san – sada dostupan u paru sa Air-X™ mešavinom (15 ml).

BESPLATNO: Proizvod meseca – Niaouli (15 ml)

Sladak i drvenast, Niaouli potiče od listova velikog zimzelenog drveta koje deli njegovo ime. Poreklom iz Australije, drvo ima listove dugačke petnaet centimetara i belo-žute cvetove koji cvetaju u čvrstim klasovima. Njegov jedinstveni izgled dao je niaouli različite nadimke, kao što su paperbark i bottlebush. Primite ovu ograničenu ponudu eteričnog ulja Niaouli BESPLATNO uz bilo koju pojedinačnu porudžbinu od 125 PV ili više obrađenu do 15. novembra 2022. godine ili pre.

10% popusta – PastTense™ (10 ml Roll-On)

PastTense je prepoznatljiva mešavina esencijalnih ulja za koje se zna da pomažu u promovisanju utemeljenih i uravnoteženih emocija.

U stanju da umire telo, eterična ulja u PastTense brzo podstiču osećaj opuštanja i smirenosti. PastTense dolazi u praktičnom rol-on-u od 10 ml za jednostavnu primenu kada ste na poslu, u školi ili kod kuće.

Savet za upotrebu: Nanesite na zglobove tokom dana da biste smirili emocije.

Popust se ogleda u prikazanoj ceni. Popust se ne odnosi na porudžbine za otkup poena.