doTERRA promocija – Januar 2024

Dobrodošli u novu godinu sa dōTERRA! U ovom mesecu fokus je na resetovanju i otkrivanju proizvoda koji će vam pomoći da uspostavite dugotrajne navike. Naši najnoviji proizvodi su tu da podrže vaše zdravstvene ciljeve, bilo da se radi o aktivnijem načinu života ili opštem blagostanju. Pogledajte našu video prezentaciju za januar kako biste saznali više o neverovatnim promocijama koje će vam pomoći da započnete najbolju godinu do sada!

Dragoceni poklon | Promocija u vrednosti od 200 PV

Uz jednu porudžbinu ukupne vrednosti od najmanje 200PV, poslatu između 1. i 15. januara, možete besplatno dobiti eterično ulje tamjana (Frankincense 15 ml), naše najdragocenije i najvrednije eterično ulje.

Tamjan, vekovima cenjen kao blago, ima bogatu istoriju i veliki značaj. Ovo dragoceno ulje podseća nas sve da negujemo lepe uspomene koje sakupimo sa našim najmilijima tokom decembra.

Neka tamjan probudi vašu zahvalnost dok slavite trenutke sa porodicom i prijateljima.

Ovako možete steći pravo na to

Poručite u vrednosti od najmanje 200PV između 1. i 15. januara 2024.

BESPLATNO: Proizvod meseca – dōTERRA Balance™ (5 ml)

Ograničena ponuda

Sladak i drven, uživajte u dōTERRA Balance™ BESPLATNO uz bilo koje prvo pojedinačno naručivanje lojalnosti u iznosu od 125 PV ili više (LRP), obrađeno do 15. januara.

Svež i drveni miris Balance je savršeno esencijalno ulje kada vam je potrebna mala harmonija u životu. Smreka, Ho drvo, tamjan, plavi tansy i plava kamilica savršeno se stapaju sa frakcionisanim kokosovim uljem, nudeći primamljivu aromu koja podstiče mir i opuštanje kada se nanese topički.

10% popusta na Petitgrain (15 ml)

Ovog meseca, iskusite mnoge prednosti esencijalnog ulja Petitgrain i uštedite 10%!

Esencijalno ulje Petitgrain dolazi od gorke narandže, koja ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnim zdravstvenim praksama. Koristi se za promociju opuštanja i zbog svojih kozmetičkih benefita.

Savet za upotrebu: Razblažite i nanesite na kožu kako biste pomogli smanjenju vidljivosti nesavršenosti na koži.

Popust od 10% odražen je u prikazanoj ceni. Popust se ne primenjuje na narudžbine koje se obračunavaju bodovima.

Novo u Evropi! dōTERRA Biljni Protein (VEGAN)

doTERRA protein je visokokvalitetna mešavina biljnih proteina koja vašem telu obezbeđuje hranljive materije koje su mu potrebne, energiju i izdržljivost, a nudi se u dva ukusna ukusa.

Jedinstvena mešavina bagremovih vlakana i zdravih masti razvijena je isključivo za Evropu i napravljena u Evropi i nudi ukusan, mekani ukus i dobru mogućnost mešanja. Sa superiornom nutritivnom vrednošću proteina slanutka, krompira i pirinča, svih devet esencijalnih aminokiselina (EAA) i sve tri aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), biljni protein doTERRA vam daje hranljive materije koje su vam potrebne da svaki dan radite najbolje!

doTERRA Vegan biljni protein Vanila

Budi član naše zajednice i dobij vredan poklon

Nastavljamo našu decembarsku promociju darovanja do 15. januara 😊.

U duhu prazničnog veselja, doTERRA i ESSENCE 🎁 daruju posebne poklone svima koji odluče unaprediti svoje zdravlje i blagostanje.

Od 1. do 15. januara, svako novo članstvo sa vrednošću od 200PV ili više donosi izuzetne poklone – mogućnost odabira jednog od 15 dole navedenih paketa.

U svakom paketu se nalazi ulje tamjana (Frankincense) od 15ml koju daruje doTERRA za kupovinu preko 200PV. Ostale doTERRA proizvode daruju Wellness savetnici ESSENCE zajednice.

Svaki paket proizvoda je pažljivo sastavljen kako bi zadovoljio različite potrebe, uključujući i potrebe porodice sa decom i brigu o domaćinstvu bez hemikalija.

Važno je napomenuti da svaki paket ima ograničen broj, samo jedan komad, stoga se što brže javite kako biste povećali šanse za odabir željenog paketa.

1. paket

2. paket

3. paket

4. paket

5. paket

 • Intro Kit (Lavender, Lemon, Peppermint ) x 5ml
 • Lemon Drops bombone u kutiji
 • Ulje tamjana (Frankincense) 15ml

6. paket

 • On Guard Foaming Hand Wash 473ml
 • 2 x Hand Wash Dispenser
 • On Guard Touch 10ml
 • Ulje tamjana (Frankincense) 15ml

8. paket

11. paket

 • Ulje kima (Caraway) 5ml
 • Tropical Cuisine Blend 15ml
 • Mexican Cuisine Blend 15ml
 • Ulje tamjana (Frankincense) 15ml

10. paket

 • Intro Kit (Lavender, Lemon, Peppermint ) x 5ml
 • Wild Orange 5ml
 • Wild Grapefruit 5ml
 • doTERRA Key Chain + Sample Vials
 • Essential Oil Cap Stickers
 • Ulje tamjana (Frankincense) 15ml

12. paket

13. paket

14. paket

15. paket

Ako želite uživati u blagodetima visokokvalitetnih eteričnih ulja ili želite pokloniti nešto posebno voljenima, sada je pravo vreme da se pridružite doTERRA zajednici.

Ne propustite priliku da sebi ili nekome koga volite priuštite vrhunske proizvode za podršku zdravlju i blagostanju. Učlanite se u doTERRA od 1. do 15. januara i izaberite svoj ekskluzivni paket!

Započnite godinu s pozitivnim promenama i dozvolite doTERRA proizvodima da vas inspirišu ka boljem, zdravijem i srećnijem životu.

Pridružite nam se danas i osetite moć prirode u svakoj kapi!


Šta znači 200PV?

Na primer, ako izaberete Home Essentials Kolekciju za članstvo koji ima vrednost 245PV, onda ste ispunili trženi uslov. Ako niste zadovoljni izborom proizvoda koje nudi ova kolekcija, možete izabrati proizvode po svojoj želji u toj vrednosti. Kontaktirajte me, i poslaću vam cenovnik!


Važno ‼ Možete se registrovati samo uz moju pomoć! Slobodno pozovite na broj 0621998100 ili pišite poruku (sms, viber, whats up)!

S ljubavlju Ramona Gabor💜

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.