doTERRA promocija – Februar 2024

Februar 2024

Februar je mesec ljubavi i romantike. Ima li boljeg načina da izrazimo svoju ljubav prema sebi nego da se počastimo našim promocijama ovog meseca?

BESPLATNO: Proizvod meseca – Pepermint Touch (10ml)

Priuštite sebi slatku i opuštajuću aromu Pepermint Touch ulja u zamenu za svoju prvu mesečnu porudžbinu lojalnosti (LRP) u vrednosti od najmanje 125PV sada BESPLATNO, najkasnije do 15. februara.

doTERRA Pepermint Touch kombinuje eterično ulje mente sa frakcionisanim kokosovim uljem, obezbeđujući na taj način mnoge korisne efekte.

Sa svojim svežim mirisom mente, koji se koristi spolja u bilo koje doba dana, može pomoći u poboljšanju raspoloženja i stimulaciji koncentracije.

Dobijate Peppermint Touch (10 ml) BESPLATNO kada pošaljete svoju prvu narudžbu za lojalnost (LRP) od najmanje 125 PV najkasnije do 15. februara 2024.

Kolekcija proizvoda za bebe i kompleta za negu beba

| Ograničena vremenska ponuda – dok traju zalihe

Priuštite svom mališanu radosne trenutke uz našu kolekciju osnovnih proizvoda za negu beba i naše ekskluzivne nove ponude!

Kolekcija koja se nudi u ovom obliku po prvi put u Evropi sastoji se od favorita kao što su doTERRA krema za pelene, doTERRA šampon za bebe i gel za tuširanje, kao i doTERRA bebi losion za telo, koja je sada dostupna po prvi put. Uz njih, vaša beba može dobiti i set, koji uključuje peškir za kupanje i muslinsku krpu umotanu u torbu za vezivanje.

Okružite svog mališana mekoćom i koristite naše proizvode sa samopouzdanjem kako biste ojačali ohrabrujuću vezu između roditelja i bebe.

doTERRA tonirani sjaj za usne

| Ograničena vremenska ponuda – dok traju zalihe

Doživite magiju našeg ultra-hidratantnog toniranog sjaja za usne, prožetog esencijalnim uljima đumbira, japanske nane, divlje narandže i karanfilića.

Oduševite se prelepom bojom i blistavim sjajem, koristeći aplikator za besprekorno gladak izgled svaki put.

NOVOST! Blue Lotus Touch (10ml)

Šarmantni i magični plavi lotos od sada će biti stalni član naše evropske ponude!

doTERRA Blue Lotus Touch Oil kombinuje frakcionisano kokosovo ulje sa dragocenim ekstraktom plavog lotosa, veoma cenjenim u egipatskoj kulturi i umetnosti.

Ekstrakt se dobija iz cveta biljke Nimphaea caerulea, poznate i kao egipatski lotos ili plavi lokvanj.

Izuzetno retka, popularna i cenjena aroma Plavog lotosa je karakteristično cvetna, slatka i neodoljiva.

NOVO! AromaTouch™ kompleti

Vaše iskustvo učenja AromaTouch™ se nastavlja! Unapredite svoju stručnost sa dva nova kompleta.

AromaTouch™ komplet za obuku sa ekskluzivnim onlajn kurs obuke uključen!*

Savladajte AromaTouch Technique™ sa ovim kompletom, koji sadrži jedinstveno izdanje Deep Blue™ od 15ml.

Sa ovom kolekcijom dobijate besplatan pristup novom onlajn kursu za sertifikaciju, koji predaje kreator AromaTouch™ i izvršni direktor doTERRA dr David Hill.

Kada vaš komplet stigne, u kutiji kompleta ćete pronaći karticu sa kuponom sa jedinstvenim kodom koji možete da iskoristite na mreži za besplatan pristup kursu.

  • Kurs dostupan na engleskom i nemačkom jeziku. Da li želite da saznate više o kursu? Posetite naš centar ispod.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.