doTERRA letnja promocija – Jun 2024

Pridružite nam se dok vas Abby vodi kroz sve uzbudljive proizvode i promocije dostupne ovog meseca! Od cvetnih proizvoda za negu kože do moćnih rešenja za wellness, imamo sve što vam je potrebno da jun bude vaš najbolji mesec do sada! ✨

Detaljna ponuda meseca

Salubelle

Sjajna Lepota

200 PV = BESPLATAN dōTERRA Salubelle

MP cena: €135.33 / Članska cena: €101.50

Usred leta, adekvatna nega kože je neophodna, posebno sa svim tim vremenom provedenim na suncu. Za blistavu, mladalačku kožu, izaberite Salubelle.

Evo kako možete dobiti ovu obnavljajuću mešavinu za lepotu besplatno ovog juna:

Napravite jednu porudžbinu od 200 PV ili više između 1. i 30. juna 2024. godine da biste dobili BESPLATAN dōTERRA Salubelle.

Dostupno tokom trajanja promocije ili dok traju zalihe.

Island Mint™ je savršeno izbalansiran da vam donese osećaj odmora i obnove!

BESPLATAN Proizvod Meseca – Island Mint™ (5 ml)

LTO – Proizvod u ograničenoj ponudi

Vibrantno svež i BESPLATAN uz bilo koju prvu pojedinačnu Loyalty Order (LRP) narudžbinu od 125 PV ili više obrađenu do 15. juna.

Island Mint™ je savršeno izbalansiran da vam donese osećaj odmora i obnove! Da biste saznali više o ovoj letnjoj mešavini, pogledajte video ispod i inspirišite se da svako jutro učinite tropskom oazom.

Dobijte BESPLATAN Island Mint™ (5 ml) uz bilo koju prvu pojedinačnu Loyalty Order (LRP) narudžbinu od 125 PV ili više obrađenu do 15. juna 2024. Ponuda važi dok traju zalihe.

Post Convention Kit 2024

MP cena: €391.33 / Članska cena: €293.50

Post Convention Kit je vaš ključ za prihvatanje celog sebe i život koji je vibrantan, uravnotežen i bogat.

Post Convention Kit 2024

Pun ekskluzivnih proizvoda koji su prvi put predstavljeni na Konvenciji 2024, iskoristite priliku da budete među prvima koji će iskusiti ove proizvode pre nego što neki budu zvanično pušteni u prodaju – sve to u jednom praktičnom paketu!

Uključuje ekskluzivnih 10% popusta na standardnu veleprodajnu vrednost.

dōTERRA Rose Hydrosol Mist

Lagana i osvežavajuća ružina voda u obliku spreja je vrhunski dodatak vašoj dnevnoj nezi kože. Poznat po tome što hidrira kožu i podržava blistav ten. Može se nanositi na lice, telo i kosu. Hidrolati su alternativa čistim eteričnim uljima, čineći nanošenje lakim i jednostavnim.

Upakovana u prelepu mat staklenu bočicu i koja sadrži mnoge prednosti našeg voljenog ružinog ulja, doTERRA Rose Hidrosol Mist je 100 ml čistog blaženstva.


Maloprodajna cena: 41.00 EUR
Članska cena: 30.75 EUR
PV: 24.50

Moringa Rose

dōTERRA Moringa Rose

Duboko hidrirajuće i visoko hranljivo.

Ovo luksuzno ulje za lice kombinuje cvetni miris ruže sa slatkim mirisom moringe, stvarajući lagani i lako upijajući preparat bogat hranljivim sastojcima.

Promovišite zdrav izgled tena i ujednačen ton kože uz blistave, rosne prednosti Moringa Rose hranljive mešavine.

100-100-100 promocija za nove članove

100-100-100 Promocija za nove članove

Pozovite nekoga novog da ovog leta kaže “zdravo” dōTERRA-i – i oni mogu uživati u 100 BESPLATNIH proizvodnih poena kada ispune uslove!

Leto donosi pozitivnost, što ga čini savršenim vremenom da se fokusirate na svoje blagostanje.

Kako se kvalifikovati:

  1. Između 1. i 30. juna, novi član mora da se prijavi kao novi dōTERRA Wellness Savetnik ili Veleprodajni Kupac i izvrši jednu narudžbinu za upis od 100 PV ili više.
  2. Između 1. i 31. jula, novi član mora da izvrši jednu Loyalty Order (LRP) narudžbinu od 100 PV ili više.

Kada novi član završi korake jedan i dva, 100 BESPLATNIH poena će biti dodato na njihov nalog u avgustu!

Zendocrine Complex

MP cena: €41.33 / Članska cena: €31.00

Vlasnička mešavina ekstrakata iz celovitih namirnica isporučena sa patentiranim sistemom za dostavu enzima.

Svaki biljni ekstrakt iz celovitih namirnica pažljivo je odabran na osnovu njegove istorijske upotrebe za podršku prirodnoj sposobnosti vašeg tela da eliminiše otpad.

Air Blend u obliku stika

dōTERRA Air™ Vapor Stick

Ažuriran proizvod

MP cena: €21.33 / Članska cena: €16.00

doTERRA Air Vapor Stick je proizvod koji kombinuje prirodne sastojke kako bi olakšao disanje i oslobodio začepljenje nosa.

Ovaj stik sadrži doTERRA Air blend eteričnih ulja koja mogu pomoći u oslobađanju disajnih puteva i pružiti olakšanje kod simptoma poput začepljenog nosa ili prehlade. Takođe je praktičan za upotrebu i lako se nanosi na kožu oko nosa ili na grudi radi brzog dejstva

10% popusta na Citronelu (15 ml)

Savršen pratilac za avanture – dostupno sa 10% popusta ovog meseca!

Kada istražujete prirodu, Citronela nudi pouzdanu podršku, idealnu za kampovanje, planinarenje i druge avanture u prirodi. Primena na kožu može biti umirujuća za kožu i skalp, a može takođe pomoći u održavanju čiste kože zahvaljujući visokim nivoima citronelala.

Savet za upotrebu
Spakujte Citronelu za svoj sledeći događaj na otvorenom, razblažite je sa dōTERRA frakcionisanim kokosovim uljem i nanesite na kožu po potrebi.

Popust ne važi za narudžbine koje koriste poene za otkup.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.