Nova metoda ekstrakcije Vanila absoluta

doTERRA stalno unapređuje zajedno sa partnerima kako bi isporučili najkvalitetnije i najmoćnije botaničke proizvode. Kao rezultat toga, predstavili su nov, ali podjednako efikasan metod ekstracije Vanile Absolut direktno iz njihove Cō-Impact Sourcing mreže.
Vanilla Supercritical Fluid Extract (SFE) Absolu

Vanilla Supercritical Fluid Extract (SFE) Absolut

Ova nova metoda ekstrakcije je poznat kao Vanilla Supercritical Fluid Extract (SFE) Absolut. On stvara dublje, kompleksnije arome koje su vrlo autentične za biljni materijal.

Iako je podjednako efikasan, ovaj novi ekstrakt dodaje suptilne note koje poboljšavaju mešavine i arome koje se koriste kao parfemi. Ova suptilna, ali poboljšavajuća komponenta se integriše u svaku doTERRA mešavinu globalno koja sadrži Vanilu, kako bi se stvorila najbolja iskustva sa eteričnim uljima i povećao naš uticaj na zajednice širom sveta, uz iste prednosti koje poznajete i u koje imate poverenja.

Važno je napomenuti da kako prilagođavaju metode i sastojke, miris Vanile može se promeniti kada se kombinuje sa drugim komponentama radi sastavljanja mešavina. Pored vanile, ukupne arome mešavina takođe mogu evoluirati; međutim, doTERRA uvek teži da ostane veran svrsi mešavine i pruža vam najbolje iskustvo sa eteričnim uljima dok otkrivaju i inoviraju korisnije sastojke.

Sledeći proizvodi su ažurirani u okviru globalne Cō-Impact Sourcing Vanila reformulacije:

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.