Prolećna ponuda doTERRA uvodnog kompleta

Uvedite sebe ili nekog posebnog u svet aromaterapije sa doTERRA uvodnim kompletom (Introductory Kit) koji sadrži tri najpopularnija eterična ulja: Peppermint, Limun i Lavandu.

Svako od ovih ulja ima svoje jedinstvene koristi i mogu biti korisni u raznim situacijama. Pepermint (nana) može pomoći u osvježavanju daha, ublažavanju glavobolje i poticanju probave. Limun je poznat po svom osvježavajućem mirisu i čisti energiju u prostoru, dok Lavanda pomaže u smanjenju stresa i podržava zdrav san. Interna upotreba ova tri ulja može pomoći kod alergijskih reakcija.

doTERRA Introductory Kit ne samo da sadrži ova tri prekrasna ulja, nego dolazi u lepom pakovanju.

Ovo bi mogao biti savršen poklon za prijatelja ili voljenu osobu, ili možete ga nabaviti za sebe i istraživati svet prirodnih eteričnih ulja. Naručite svoj doTERRA Introductory kit danas i iskusite prednosti ovog prekrasnog seta ulja.

Sve u svemu, doTERRA Introductory Kit je jedan od najlepših i najkorisnijih poklona koji možete darivati, a sigurni smo da će se osoba kojoj ga darujete osećati posebno i ceniti vašu pažnju i brigu.

ISKORISTI PRILIKU

Ako ste zainteresovani da isprobate moć ova tri najpopularnija eterična ulja po članskoj ceni od 27.5€ umesto 36.00€, slobodno nas kontaktirajte.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.