doTERRA promocije za mesec April 2023

Sa toliko toga čemu se možete radovati u aprilu, pogledajte naše najnovije ponude i promocije koje su savršene za proleće.

150 PV = BESPLATAN ZenGest

Ponuda je dostupna samo do 15. aprila ili do isteka zaliha!

Započnite još jedan neverovatan mesec sa našom ograničenom promocijom u aprilu! Stiže toplije vreme, što znači da će naši životi početi da se ispunjavaju danima i aktivnostima za celu porodicu. Zato nema boljeg vremena da u potpunosti iskoristite ovu ekskluzivnu promociju i dobijete besplatni ZenGest, tako da uvek budete spremni gde god da idete. Dostupno samo do isteka zaliha, evo kako možete besplatno uživati u ovom proizvodu!

Kako se kvalifikovati
Postavite jednu porudžbinu od 150 PV do 15. aprila 2023. ili pre toga da biste dobili ZenGest (15 ml) BESPLATNO (samo dok traju zalihe).


10% popusta na doTERRA Console (5 ml)

Ova mešavina koristi slatka eterična ulja cveća i drveća za podsticanje osećaja udobnosti, stavljajući vas na put pun nade. Komponente drveća i cveća u mešavini su bogate uzemljujućim i obnavljajućim svojstvima i mogu pomoći da unesete radost i sreću u vaš život.

Savet za upotrebu
U trenucima kada je potrebna uteha, pokušajte da primenite Console preko srca, ujutru i uveče, kao podsetnik da budete strpljivi u teškim vremenima i da podstaknete pozitivne misli.


BESPLATNO: Proizvod meseca – limunska trava (15 ml)

Ekskluzivno za program nagrađivanja lojalnosti (LRP)

Ovog meseca BESPLATNO iskusite citrusna svojstva eteričnog ulja limunske trave uz bilo koju pojedinačnu narudžbu od 125 PV.

Već godinama, limunska trava se koristi u azijskoj kuhinji za supe, čajeve i kari, kao i uz ribu, živinu, govedinu i morske plodove. Njegova oštra, zeljasta aroma može ulepšati svako jelo i ponuditi bogate, mirisne i zemljane karakteristike.

Primite doTERRA Lemongrass BESPLATNO uz bilo koju pojedinačnu narudžbu od 125 PV ili više obrađenu do 15. aprila 2023. ili pre 15. aprila.


Vremenski ograničene ponude

doTERRA Bubble

doTERRA difuzor Bubble (crni) & Forest Breeze (15 ml) eterično ulje

Stvorite ambijent gde god da krenete sa ovim fantastičnim duom, koji sadrži našu mešavinu prirode i difuzor koji morate imati u potpuno novoj boji.

Ovo uparivanje kombinuje našu retko dostupnu mešavinu prirode Forest Breeze (15 ml) sa vrhunskim, prenosivim, doTERRA Bubble mehurastim difuzorom, koji je prvi put dostupan u elegantnom, crnom dizajnu. Zajedno, ova dva proizvoda ograničene vremenske ponude (LTO) dolaze kao set, nudeći idealan format za uživanje u prirodi u pokretu.

Dostupno dok traju zalihe! Proizvodi se ne prodaju zasebno. Ograničenje od 2 komada po porudžbini.

Body Carrier Oil Blend (115 ml)

Omogućite laku nanošenje eteričnih ulja sa doTERRA uljem za telo.

Bezbojno i bez mirisa, doTERRA ulje za telo je dizajnirano da se pomeša sa vašim omiljenim esencijalnim uljima kako bi se stvorilo prilagođeno iskustvo.

Napravljeno od jedinstvene mešavine ulja, uključujući marakuju, jojobu, baobab, moringu i suncokret, doTERRA ulje za telo može pomoći da koža ostane glatka i hidratizovana. Ovo hranljivo i obnavljajuće ulje je lagano, ali prodorno, što ga čini idealnim za profesionalne ili za kućne masaže.

Dostupno dok traju zalihe!


Novi proizvodi

Mini putni komplet za negu kose koji se može ponovo puniti

Ostanite ekološki prihvatljivi gde god da vas putovanje odvede uz naše mini dopunjive boce.

Nudeći kompaktne, prazne verzije od 100ml našeg doTERRA šampona, regeneratora i regeneratora koji se ne ispira. Ova kolekcija savršeno se uklapa u providnu, vodootpornu vrećicu sa cibzarem. Dizajniran da se puni iznova i iznova, izbegavajte plastični otpad i uživajte u omiljenim doTERRA proizvodima za negu kose bilo kada i bilo gde.

Dostupno dok traju zalihe! Proizvodi se ne prodaju zasebno.

Imajte na umu da su ove boce prazne i da su dizajnirane da se koriste kao putni predmeti koji se mogu ponovo puniti.


Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.