Vitamini za imunitet sa prebiotikom i On Gard uljem

Vitamini za imunitet obogaćeni prebiotikom, cinkom i On Gard uljem podržavaju zdravlje i jačaju imunološki sistem.

Kada sam prvi put čula za nove On Guard+ žvakaće tablete, jedva sam mogla da sakrijem svoje uzbuđenje. Bilo je to kao da su moje molitve za savršen dodatak konačno uslišene.

Nove On Guard+ tablete su nešto posebno. Sa esencijalnim uljem On Guard u kombinaciji sa vitaminom C, vitaminom D, cinkom i beta-glukanom, ove tablete pružaju podršku mom imunološkom sistemu na način na koji sam oduvek želela.

Sada više ne moram da brinem o nedostatku ovih važnih hranljivih materija, jer svaka tableta sadrži sve što mi je potrebno za jačanje mog imuniteta.

On Guard+ žvakaće tablete

Ono što me posebno oduševljava jeste što su ove tablete ukusne, gotovo kao poslastica. Nikada nisam očekivala da ću uživati u uzimanju suplemenata, ali ove tablete su promenile igru.

Sada svako jutro, dok uzimam svoju dnevnu dozu, zapravo se radujem tom trenutku, znajući da činim nešto dobro za sebe. Zahvalna sam doTERRA timu na ovom inovativnom proizvodu koji je postao neizostavan deo mog dnevnog rituala.

Nisu to obični dodaci ishrani. Ne, one dolaze sa malo nečeg dodatnog, tačnije četiri dodatna bonusa. Vidiš, “plus” deo znači da ima više od samo esencijalnih ulja koja poznajemo i volimo iz On Guard linije.

Vitamin D

Da li si znao da 70% populacije nedostaje ovaj vitalni nutrijent? Čak i ako misliš da uhvataš dovoljno sunca, posebno tokom zimskih meseci, verovatno i dalje ne dobijaš dovoljno vitamina D koji tvoje telo treba da ostane zdravo. Svaka On Guard+ Chewable pastila obezbeđuje oko 75% tvog dnevnog unosa vitamina D, što je praktičan način da nadoknadiš tu manjak.

Vitamin C

Sledeći na listi je vitamin C, četvrti najčešći nedostatak u ishrani. Zato je važno dodatno uzimati, a svaka On Guard+ tableta sadrži tačno pravu količinu da ojača tvoj imuni sistem.

Cink

Zatim, tu je cink, još jedan neophodan za podršku imunom sistemu. Za razliku od nekih nutrijenata, tvoje telo ne može da skladišti cink, pa ti je potrebna stalna dopuna da bi sve funkcionisalo kako treba. Samo jedna od ovih tableta pokriva tvoju dnevnu potrebu za cinkom, obezbeđujući da ne nedostaješ.

Beta-glukan

Na kraju, imamo beta-glukan, manje poznati ali neverovatno koristan sastojak za podršku imunom sistemu. Sa kliničkom dozom u svakoj tableti, možeš da budeš siguran da pružaš svom telu dodatnu pomoć koja mu je potrebna da ostane snažno i zdravo.

Dakle, tu ih imaš, On Guard linija ide iznad i dalje sa ovim četiri neverovatna bonusa upakovana u svaku žvakću tabletu koju čak i deca mogu koristiti. Eterična ulja, vitamini za imunitet, cink, beta-glukan – kao tim super heroja za tvoj imuni sistem, spreman da se suoči sa svime što ti se nađe na putu.

Kvalitet iznad svega

Kada pogledam proizvode poput ovih, uvek me oduševi koliko pažnje je uloženo u istraživanje i razvoj. Znam da kompanija poput doTERRA ne eksperimentiše nasumično, već pažljivo proučava svaki proizvod koji izbaci na tržište. Njihov tim naučnika zaista se duboko udubio u svrhu proizvoda i kako ga najbolje formulisati.

Ono što mi se posebno dopada kod doTERRA proizvoda je što su pažljivo napravljeni da odgovaraju širokom krugu ljudi. Bez dodatnog šećera i pogodni za vegetarijance, ti proizvodi su prilagođeni mnogim potrebama. Zahvalna sam timu naučnika koji stoji iza ovih proizvoda.

doTERRA On Guard je jedan od mojih omiljenih proizvoda. To je ovaj fantastični zaštitni blend koji je napravljen od nekoliko esencijalnih ulja, kao što su divlja pomoranža, karanfilić, cimet, eukaliptus i ruzmarin. Oni su poznati po svojim antiseptičkim i antimikrobnim svojstvima, pa ih koristim za jačanje svog imunološkog sistema i održavanje čistog prostora kod kuće.

Ako još ne poznajete celokupnu On Guard liniju prozvoda, hajde da ponovimo:

Što se tiče palete On Guard proizvoda, to je nešto što već dugo koristim i volim. Skoro da ne mogu zamislim svoj život bez ekološkog deterdženta ili paste za zube koji mogu i deca da koriste.

Koristim On Guard+ mekane gel kapsule svakodnevno, uz moj Lifelong Vitality Pack. Kada putujem ili želim dodatnu podršku, dodajem još jednu ili dve kapsule. Sada sam počela koristiti i On Guard+ žvakaće tablete, koje su idealne za putovanja i davanje dodatnog podsticaja imunološkom sistemu. Mislim da je ključno koristiti obe vrste proizvoda zajedno, jer svaka pruža jedinstvene koristi.

Kada se kombinuju sa drugim proizvodima iz On Guard linije, poput tečnog sapuna ili dezinfekcionih sredstava, dobijamo sveobuhvatnu podršku za imunološki sistem i zdravlje celokupne porodice.

Na kraju, ono što me zaista oduševljava kod On Guard+ žvakaćih tableta je ukus. Osim svih korisnih sastojaka, one su zaista ukusne i ne mogu da odolim da ih ne jedem kao bombone. Mislim da je to zaista dodatni bonus koji čini ove tablete još poželjnijim.

Koja je funkcija beta-glukana?

Beta-glukan pripada grupi prebiotika koji stimulišu rast i aktivnost željene prirodne crevne mikrobiote, a istovremeno inhibiraju rast patogena. Ima važnu ulogu u pravilnom funkcionisanju gastrointestinalnog trakta i sprečavanju zapaljenja, kao i raka debelog creva.*

Ciecierska A, Drywień ME, Hamulka J, Sadkowski T. Nutraceutical functions of beta-glucans in human nutrition. Rocz Panstw Zakl Hig. 2019;70(4):315-324. doi: 10.32394/rpzh.2019.0082. PMID: 31960663.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.