Prirodno beljenje zuba

Prirodno beljenje zuba pomoću doTERRA On Guard prirodne paste za zube je jednostavan i bezbedan postupak koji može pružiti blistav osmeh.

Prirodno beljenje zuba

Prirodno beljenje zuba – na šta treba da obratite pažnju

Bez obzira na vaš cilj, bilo da aktivno pokušavate smanjiti toksično opterećenje ili jednostavno preferirate prirodne proizvode, pronalaženje prave prirodne paste za zube može biti izazov.

Možda niste sigurni na šta tačno treba da obratite pažnju prilikom izbora. Naravno, želite da izbegnete uobičajene sintetičke sastojke koji se nalaze u konvencionalnim pastama za zube – kao što su veštačke arome, boje i hemikalije – ali koje prirodne sastojke biste trebali aktivno tražiti?

beljenje zuba na prirodan način

Zaštitite svoje zube prirodno

Pasta za zube čisti i štiti zube, jača i podržava gleđ kako bi sprečila karijes i eroziju — komercijalno uz pomoć fluorida.

Šta je hidroksiapatit?

Hidroksiapatit, prirodna alternativa fluoru, pomaže da zubi budu jači, zdraviji i manje osetljivi na temperature, pa čak i obnavlja i remineralizuje gleđ. doTERRA On Guard prirodna pasta za izbeljivanje zuba sadrži hidroksiapatit kao ključnu komponentu.

Ksilitol

Uobičajeni sastojak mnogih prirodnih pasta za zube – i žvakaćih guma – je ksilitol. Prirodni zaslađivač ksilitol poboljšava ukus i pomaže u čišćenju zuba i desni.

Hidrirani silicijum dioksid

Hidrirani silicijum dioksid, još jedan neverovatan sastojak, je prirodni abraziv koji obezbeđuje prirodno beljenje zuba i naravno čišćenju zuba. Za razliku od drvenog uglja i drugih oštrih sastojaka, hidratisani silicijum neće oštetiti zubnu gleđ.

Eterična ulja u pasti za zube

Zamenite veštačke hemikalije čistim eteričnim uljima, koja nude sveže ukuse i koristi za oralnu higijenu. Pošto su mnogi proizvodi na tržištu falsifikovani, uverite se da kupujete eterična ulja – ili pastu za zube sa eeteričnim uljima – od brenda u koji verujete. Trebalo bi da proverite da brend vrši opsežna testiranja svojih proizvoda na čistoću, potenciju i bezbednost.

Kako prirodna pasta za zube postaje sve popularnija, imaćete sve veći broj opcija i raznovrsnih sastojaka. Ako su vam određeni sastojci važni – bez obzira da li su ono što želite da uključite ili isključite – pročitajte etikete dok ih pregledate i razmotrite svoje mogućnosti.

doTERRA On Guard prirodna pasta za izbeljivanje zuba

Kao što je ranije pomenuto, doTERRA On Guard prirodna pasta za izbeljivanje ne sadrži fluor i sadrži hidroksiapatit. Takođe uključuje ksilitol i hidratisani silicijum dioksid.

doTERRA On Guard prirodna pasta za izbeljivanje zuba sadrži sopstvenu mešavinu CPTG Certified Pure Tested Grade eteričnih ulja, počevši od prepoznatljive doTERRA On Guard zaštitne mešavine divlje pomorandže, karanfilića, kore cimeta, eukaliptusa i ruzmarina, odatle uključujući pepermint, wintergreen (zimzelen) i smirnu.

Eterično ulje smirne ima moćna svojstva čišćenja, posebno za usta i grlo. Pepermint i Wintergreen su poznati po svojim dobrobitima za oralnu negu. Prirodna pasta za zube doTERRA On Guard ostaviće vaša usta (i četkicu za zube!) čistima i osveženim.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.