doTERRA promocije za mesec Jun 2023

Dočekajmo zajedno novi mesec u doTERRA Europe! Mesec Jun ne obeležava samo dolazak leta: on sa sobom nosi niz novih proizvoda, ograničenih ponuda i ekskluzivnih promocija za članove.

Salubelle

200 PV promocija = doTERRA Salubelle

Za blistavu lepotu u bilo kom uzrastu, izaberite doTERRA Salubelle – BESPLATNO uz porudžbinu od 200 PV do 30. juna 2023. ili do isteka zaliha.

Ova vlasnička mešavina kombinuje neka od najređih i najvrednijih eteričnih ulja drveta i cveća na svetu. Tamjan, smirna i ruža u njemu čine podmlađujuću i hranljivu kombinaciju koja doprinosi poboljšanju izgleda kože. Sve ovo je kombinovano sa vrednim prednostima smilja koje podržavaju blistavu kožu lica, zahvaljujući kojoj je Salubelle mešavina za ulepšavanje kože koja ispunjava sva očekivanja!

Ovako možete steći pravo na besplatan proizvod meseca

Poručite u ukupnoj vrednosti od najmanje 200PV između 1. juna i 30. juna 2023. da biste dobili BESPLATNU doTERRA Salubelle (10 ml).

Dostupno dok traju zalihe ili najkasnije do 30. juna 2023. godine.

rose

doTERRA Rose duet

Otelotvorujući suštinu našeg nasleđa, duet ruže je sastavljen u čast 15. godišnjice doTERRA-e.

Latica ruže među najlepšim tvorevinama prirode. Ništa se ne može porediti sa njegovom krhkom lepotom, ikoničnim mirisom i izuzetnim svojstvima. Samo ulje takve uzvišene vrednosti i privlačnosti moglo bi da simbolizuje tako posebnu prekretnicu koju doTERRA slavi 15 godina kao svetski lider u industriji eteričnih ulja. Lagani i osvežavajući hidrosol sprej doTERRA Rose i hranljiva ruža doTERRA Moringa, koji čine duet, takođe su vrhunski proizvodi koji sadrže ulepšavajuća svojstva eteričnog ulja doTERRA Rose, pružajući luksuzan, hidratantni duo.

Proizvodi za sunčanje

doTERRA linija proizvoda za sunčanje – Uskoro!

Dostupno od kraja juna.

Stigla je doTERRA sun, nova linija proizvoda za zaštitu kože na našem evropskom tržištu napravljena od cvetnih i svežih eteričnih ulja. Krema za zaštitu od sunca, sprej i olovka takođe pružaju SPF 30+ zaštitu širokog spektra (UVA/UVB) do 80 minuta. Sve ovo prati i duboko hidratantni sprej nakon sunčanja.

doTERRA mineralna krema za sunčanje za lice i telo: Sunčana koža dobija novo značenje sa zaštitom koju pruža naša hranljiva, hidratantna krema za lice i telo.
doTERRA mineralni sprej za zaštitu od sunca za telo: Samo nekoliko prskanja, a naš sprej za zaštitu od sunca pruža efikasnu zaštitu od glave do pete.
doTERRA mineralna krema za sunčanje za lice i telo: Sveobuhvatna zaštita od sunca bez mrlja. Njegova upotreba je takođe idealna za decu pre nego što krenu u avanture na otvorenom!
doTERRA sprej za negu sunca posle sunca: Razmazite svoju kožu ljubaznom, dodatnom negom nakon dugih sati provedenih u unakrsnoj vatri vrelih sunčevih zraka.

Asortiman doTERRA proizvoda za sunčanje biće dostupan krajem juna. Obavestićemo vas putem e-pošte kada ovi proizvodi postanu dostupni za kupovinu.

Hope

doTERRA Hope Touch (10ml)

Pronađite toplinu, udobnost i radost uz poboljšanu kompoziciju već dobro poznate i popularne doTERRA Hope Touch utešne mešavine.

Patentirana mešavina osvežavajuće i slatke arome sadrži eterično ulje jasmina i ekstrakt jasmina, za koje se zna da pomažu u poboljšanju raspoloženja. Ekstrakt dobijen iz listova cveta formira mešavinu sa divljom narandžom, vetiverom, sandalovinom, crvenim kedrom, bergamotom, ružičastim biberom i drugim esencijalnim uljima u frakcionisanom kokosovom ulju koji je dodat kao baza.

Neto nabavna cena doTERRA Hope Touch donirana je fondaciji doTERRA Healing Hands, koja pruža podršku profesionalcima koji rade na bekstvima i akcijama protiv trgovine decom.

Supermint

SuperMint perlice

Uživajte u prednostima mešavine eteričnih ulja SuperMint kad god i gde god vam zatreba.

Ovi sićušni, ali moćni, mekani i praktični vegetarijanskie perlice sadrže sopstvenu mešavinu eteričnih ulja nane, japanske mente, bergamota i nane. Ovi sićušni ali zato jake perlice ukusa Supermint, osvežiće vas i doneti vam lagano, umirujuće olakšanje, posebno posle obilnih obroka.

citronella

BESPLATNO: Proizvod meseca – Citronella (15 ml)

Ekskluzivno za učesnike LRP programa lojalnosti.

Nabavite osvežavajuću i umirujuću citronelu BESPLATNO tako što ćete poslati bilo koju jednokratnu narudžbu za lojalnost (LRP) u vrednosti od najmanje 125 PV do 15. juna 2023. Otkrijte poreklo citronele i njene jedinstvene upotrebe gledajući video ispod.

doTERRA Arise (5 ml) sa 10% popusta

Pronađite hrabrosti da postignete svoje ciljeve uz našu vlasnički Enlightening Blend (prosvetljujuća mešavina), dostupnu po 10% popusta u junu.

Osvežavajući i osnažujući, doTERRA Arise vas inspiriše da postavite ambiciozne ciljeve i naporno radite da ih postignete. DoTERRA-ina prosvetljujuća mešavina grejpfruta, limuna, mirisnog grmlja, limunske trave i eteričnih ulja sibirskog bora dodati doTERRA frakcionisanoj bazi kokosovog ulja služi kao inspiracija da pokušamo da izvučemo maksimum iz sebe.

Saveti za korišćenje

Koristite mešavinu Arise da efikasnije podržite svoje vežbe joge i motivišete vas da postignete svoje nove ciljeve.

Podsetnik: Personalizovana porudžbina, BESPLATNO članstvo

Slobodan izbor proizvoda, besplatno učlanjenje

Promocija za nove učesnike

Da li su vesti već stigle do vas? Sa zadovoljstvom produžavamo ovu vremenski ograničenu promociju do daljnjeg! Nastavite da delite doTERRA sa drugima; zajedno ćemo nastaviti da činimo svet boljim: kap po kap, osoba po osoba, zajednica po zajednica.

Kada novi član sastavi personalizovani nalog za učlanjenje u vrednosti od najmanje 150PV, videćete da mu je prva članarina odbačena u tom procesu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.