doTERRA promocije za mesec Decembar 2022

Proslavite praznike uz doTERRA

Svake godine dolazi sezona praznika da nas podseti da odamo počast onima koji svaki trenutak čine vrednim. Ponekad je potreban samo jednostavan, promišljen poklon izabran s ljubavlju. Zadovoljite se samo najboljim uz ekskluzivne ponude za Evropu, potpuno nove proizvode, pa čak i nekoliko starih favorita u našem sezonskom asortimanu.

Želimo Vama i vašoj porodici čarobno praznično vreme.

S ljubavlju, doTERRA Europe

Holiday Joy

Mešavina esencijalnih ulja Holiday Joy pomaže da se svaki dan osećate prijatno. Tople, slatke note Holiday Joy-a pomažu da se stvori osećaj dobrodošlice kada se rasprši u vazduhu. Ova zaštićena mešavina kombinuje eterična ulja divlje narandže, cimeta, kasije, muškatnog oraščića, karanfilića, sibirske jele i duglazije. Takođe ima slatke note apsolutne vanile, stvarajući mešavinu eteričnih ulja koja je postala praznična tradicija doTERRA!

Maloprodajna cena: 43.67 EUR
Članska cena: 32.75 EUR
PV: 29.50

dōTERRA Rose Hydrosol Mist

Lagana i osvežavajuća ružina voda u obliku spreja je vrhunski dodatak vašoj dnevnoj nezi kože. Poznat po tome što hidrira kožu i podržava blistav ten. Može se nanositi na lice, telo i kosu. Hidrolati su alternativa čistim eteričnim uljima, čineći nanošenje lakim i jednostavnim.

Upakovana u prelepu mat staklenu bočicu i koja sadrži mnoge prednosti našeg voljenog ružinog ulja, doTERRA Rose Hidrosol Mist je 100 ml čistog blaženstva.


Maloprodajna cena: 41.00 EUR
Članska cena: 30.75 EUR
PV: 24.50

Himalajska jela & Pahuljica ornament

Ulje himalajske jele sa slatkim, balzamičnim notama, aromu planinskih šuma u ​​bočici. Uživajte u drvenom mirisu uparenom sa ovim ukrasom u obliku pahuljice, savršenim da okačite na drvo, plašt ili bilo gde u vašem domu.

Maloprodajna cena: 41.33 EUR
Članska cena: 31.00 EUR
PV: 28.00

Mešavina tajlandske kuhinje

Putujte kroz mirisne pijace i mirne pirinčane terase Tajlanda uz našu mešavinu tajlandske kuhinje. Napravite jela koristeći ukuse Zemlje osmeha sa ovom mešavinom korijandera, galangala, kima, limunske trave, nane, kafir limete, đumbira, bosiljka i ružičastog bibera, natopljenog u frakcionisanom kokosovom ulju. Mešavina tajlandske kuhinje oličava ravnotežu slanog, slatkog, kiselog i začinjenog poznatog po tome što daje tajlandskoj hrani jedinstven ukus.

Maloprodajna cena: 40.33 EUR
Članska cena: 30.25 EUR
PV: 27.50

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.