doTERRA promocije za mesec Decembar 2022

01/12/2022

Proslavite praznike uz doTERRA

Svake godine dolazi sezona praznika da nas podseti da odamo počast onima koji svaki trenutak čine vrednim. Ponekad je potreban samo jednostavan, promišljen poklon izabran s ljubavlju. Zadovoljite se samo najboljim uz ekskluzivne ponude za Evropu, potpuno nove proizvode, pa čak i nekoliko starih favorita u našem sezonskom asortimanu.

Želimo Vama i vašoj porodici čarobno praznično vreme.

S ljubavlju, doTERRA Europe

Holiday Joy

Mešavina esencijalnih ulja Holiday Joy pomaže da se svaki dan osećate prijatno. Tople, slatke note Holiday Joy-a pomažu da se stvori osećaj dobrodošlice kada se rasprši u vazduhu. Ova zaštićena mešavina kombinuje eterična ulja divlje narandže, cimeta, kasije, muškatnog oraščića, karanfilića, sibirske jele i duglazije. Takođe ima slatke note apsolutne vanile, stvarajući mešavinu eteričnih ulja koja je postala praznična tradicija doTERRA!

Maloprodajna cena: 43.67 EUR
Članska cena: 32.75 EUR
PV: 29.50

dōTERRA Rose Hydrosol Mist

Lagana i osvežavajuća ružina voda u obliku spreja je vrhunski dodatak vašoj dnevnoj nezi kože. Poznat po tome što hidrira kožu i podržava blistav ten. Može se nanositi na lice, telo i kosu. Hidrolati su alternativa čistim eteričnim uljima, čineći nanošenje lakim i jednostavnim.

Upakovana u prelepu mat staklenu bočicu i koja sadrži mnoge prednosti našeg voljenog ružinog ulja, doTERRA Rose Hidrosol Mist je 100 ml čistog blaženstva.


Maloprodajna cena: 41.00 EUR
Članska cena: 30.75 EUR
PV: 24.50

Himalajska jela & Pahuljica ornament

Ulje himalajske jele sa slatkim, balzamičnim notama, aromu planinskih šuma u ​​bočici. Uživajte u drvenom mirisu uparenom sa ovim ukrasom u obliku pahuljice, savršenim da okačite na drvo, plašt ili bilo gde u vašem domu.

Maloprodajna cena: 41.33 EUR
Članska cena: 31.00 EUR
PV: 28.00

Mešavina tajlandske kuhinje

Putujte kroz mirisne pijace i mirne pirinčane terase Tajlanda uz našu mešavinu tajlandske kuhinje. Napravite jela koristeći ukuse Zemlje osmeha sa ovom mešavinom korijandera, galangala, kima, limunske trave, nane, kafir limete, đumbira, bosiljka i ružičastog bibera, natopljenog u frakcionisanom kokosovom ulju. Mešavina tajlandske kuhinje oličava ravnotežu slanog, slatkog, kiselog i začinjenog poznatog po tome što daje tajlandskoj hrani jedinstven ukus.

Maloprodajna cena: 40.33 EUR
Članska cena: 30.25 EUR
PV: 27.50

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.