doTERRA promocija za oktobar 2023.

oktobar 2023

Dočekajte oktobar raširenih ruku

Dok se lišće pretvara u sjajnu simfoniju boja, a sunce zalazi ranije, vreme je da se osećate prijatno. Više detalja potražite u nastavku ili kliknite na naš video o promociji u oktobru da biste videli u čemu možete uživati od doTERRA Europe ovog meseca.

BESPLATNO1: Proizvod meseca – Thinker™ (10ml)

Samo u oktobru možete dobiti ovu nenadmašnu mešavinu za podsticanje pažnje za decu kao poklon koji će vam pomoći da stvorite podsticajnu i pozitivnu atmosferu za učenje. Idealno za sve uzraste!

doTERRA Thinker™ meša eterična ulja vetivera, nane, klementine i ruzmarina u savršenoj harmoniji sa frakcionisanim kokosovim uljem koje je nežno čak i za osetljivu kožu.

Naučite kako da uključite Thinker™ mešavinu u svoje svakodnevne aktivnosti učenja u našem detaljnom videu ispod!

Ekskluzivni jesenji paket | LTO2

Pogledajte našu najnoviju kolekciju nikada ranije viđenih ograničenih ponuda u Evropi, uključujući mešavinu Becoming, kreiranu u čast ovogodišnje globalne konvencije doTERRA.

Paket ekskluzivnih jesenjih ponuda sadrži proizvode koji su potpuno novi u Evropi, dizajnirani da vam pomognu da se uskladite sa prirodom i pripremite se za naredne mesece. Prihvatite nove izazove i pobedite sezonske probleme uz paket koji vam pomaže da ostanete fokusirani i da se vratite u dosledan balans između posla i odmora.

Za više informacija o pojedinačnim proizvodima, kliknite na nazive proizvoda ispod.

Sadržaj paketa:

doTERRA Steady™ (10 ml) sa 10% popusta

Ne gubite iz vida svoje ciljeve – ova divna mešavina za balansiranje, savršena i za decu i za odrasle, dostupna je za 10% popusta ovog oktobra!

Idealan i za svakodnevnu upotrebu i za upotrebu po potrebi, doTERRA Steady™ se može pohvaliti nenaglašenom, privlačnom, blago voćnom aromom.

Aroma mešavine, koja koristi prednosti specifičnih blagotvornih efekata eteričnih ulja Amirisa, Balsamovog bora, semena korijandera i Magnolije dodatih frakcionisanoj bazi kokosovog ulja, deluje umirujuće kada se primenjuje lokalno. Nanesite ga na vrat ili zglobove za harmonično raspoloženje.

Saveti za upotrebu

Kao jedno od ključnih ulja u doTERRA Kid’s kolekciji, doTERRA Steady™ je kreiran za decu. Držite ga u rancu vašeg deteta tako da vam uvek bude pri ruci.

Navedena cena već uključuje popust od 10%. Popust se ne odnosi na porudžbine izvršene otkupom bodova.


Video prezentacija oktobarske doTERRA promocije

  1. Nabavite BESPLATAN paket Thinker™ mešavine za slanje bilo koje jednokratne porudžbine za lojalnost (LRP) od najmanje 125 PV najkasnije do 15. oktobra 2023. ↩︎
  2. Ponuda ograničenog vremenskog perioda, ovi artikli se ne nalaze u stalnoj ponudi. Mogu se naručiti dok se ne rasprodaju. ↩︎

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.