doTERRA promicija za mesec Septembar 2023

Započnite potpuno novi mesec sa spektakularnim izborom septembarskih promocija! Pogledajte naš kratki promotivni video ili pročitajte više o tome šta se nudi u nastavku…

doTERRA ulje tamjana u roll-on bočici od 4ml

Frankincense Touch (4 ml) | Volite zemlju: Podržite farmere bez zemlje u Keniji

Možete pomoći da promenite živote farmera u okrugu Kvale u Keniji.

Za svaku prodaju Frankincense Touch (4 ml), 10 dolara (USD) se donira projektu Kenya Landless Project, sa 16,50 PV na vaš račun. Kroz ovu inicijativu, možemo izgraditi svetliju budućnost za ove pojedince i pomoći poljoprivrednicima bez zemlje da postanu vlasnici zemlje.

Pratite dole navedene veze da biste učestvovali i saznali više informacija o našoj inicijativi bez zemlje u Keniji.

Promocije

doTERRA blendovi eteričnih ulja Air-X™ i Air™

200 PV = Besplatno doTERRA Air™ i Air-X™

Nakon letnjeg odmora, povratak svakodnevnoj rutini može delovati kao obaveza.

Lako se vratite na posao uz doTERRA Air™ i Air-X™, stvorene da vas osveže i pripreme za pozitivan novi početak. Sada možete dobiti jedan od svakog proizvoda besplatno uz svaku pojedinačnu porudžbinu od 200 PV postavljenu tokom septembra.

Kako da se kvalifikujete

Postavite bilo koju pojedinačnu porudžbinu od 200 PV do 30. septembra i osvojite besplatne doTERRA Air™ (15 ml) i Air-X™ (15 ml).

doTERRA eterično ulje kore limuna

BESPLATNO: Proizvod meseca – limun (15 ml)

Slatko, kiselo i pikantno, dobijte BESPLATNO eterično ulje limuna uz pojedinačnu narudžbu lojalnosti (LRP) od 125 PV ili više do 15. septembra.

Iskusite svestranost limuna tako što ćete podići svoje kulinarske kreacije njegovim divnim ukusom ili se prepustite njegovom okrepljujućem, energizirajućem mirisu. Kao alternativu slatkim pićima, dodajte limunovo ulje u vodu za osvežavajući ukus!

doTERRA eterično ulje marokanske plave kamilice

10% popusta na Blue Tansy (5 ml)

Samo u septembru uživajte u 10% popusta na Blue Tansy, ključni sastojak mnogih mešavina, uključujući doTERRA Balance™ i Deep Blue™.

Plava tansi, takođe poznata i kao marokanska tansi, je jednogodišnja mediteranska biljka žutih cvetova koja se nalazi u severnom Maroku. Ovaj cvet Tansy sadrži Chamazulen, dajući mu prepoznatljivu indigo boju, a poznato je da samo ulje nudi niz prednosti za kožu.

Savet za upotrebu

Pomešajte sa geranijumom, muškatnom žalfijom, petitgrenom, lavandom, bobicama kleke, metvom i ilang-ilangom.

jesenja mesavina
doTERRA blend eteričnih ulja jesenjih mirisa

Harvest Spice (15 ml)

Omiljena doTERRA jesenja mešavina se vraća samo na kratko!

Ova topla, začinjena i glatka mešavina kombinuje eterična ulja koja se obično povezuju sa toplim jesenjim uspomenama, uključujući kasiju, karanfilić, eukaliptus, kedar, muškatni oraščić i cimet. Dodavanje eukaliptusa može pomoći u poboljšanju raspoloženja, dok prisustvo kedrovine u mešavini može pružiti prednosti uzemljenja.

Dostupno dok traju zalihe.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.