doTERRA promocije za mesec Maj 2023

Konačno su tu! Formulisan sa Copaibom i namenjen isključivo kao deo prolećne sveže ponude, CP+ Softgels su jedan od neverovatnih proizvoda ograničene vremenske ponude (LTO) dostupnih u martu.

Uživajte u najnovijim promocijama i novim proizvodima koje lansira doTERRA Europe!

Vremenski ograničene ponude

Prolećna sveža ponuda

Ponuda sadrži: doTERRA CP+ Softgels, doTERRA abode™, doTERRA Citrus Bloom™ gel za tuširanje

Za mnoge proleće simbolizuje novi početak, vreme da se osvežimo i naučimo kako da bolje brinemo o sebi. Sa ovom ekskluzivnom ponudom Spring Fresh, započnite putovanje ljubavi prema sebi iznutra. U osnovi ponude su novi CP+ Softgel, prvi put dostupni u Evropi i razvijeni sa Copaiba-om kako bi ponudili mnoštvo pogodnosti. Sa neverovatnim svojstvima doTERRA abode™ i cvetnim mirisom doTERRA Citrus Bloom™ gelom za tuširanje, ovaj trio sadrži proizvode za čišćenje uma, tela i duše.


doTERRA Malama™ – Hidratantna kupka i regenerativna krema za ruke

U mesecu kada obeležavamo Međunarodni dan žena, 8. mart, slavimo Malamu, što znači da se brinemo, čuvamo i štitimo.

Ove osobine vidimo kod žena u našim životima i kod onih koji su radili na nabavci ove mešavine. Uz Naio drvo i havajsku sandalovinu iz planinskog rezervata Kealakekua na Havajima, Malama™ Nurturing Blend se može iskusiti u dve ograničene vremenske ponude, proizvoda za ličnu negu u martu. Poklonite ih ili kao podsetnik na ljubav, posvećenost i istrajnost iza stvaranja ovih posebnih proizvoda.

Dostupno dok traju zalihe. Stavke dostupne pojedinačno.


Majestic Lore™ Parfem

Inspirisana četinarskim šumama i florom poreklom iz ogromnog kanadskog pejzaža, Majestic Lore Personal Aroma je uzbudljiv, prepoznatljiv doTERRA original.

Miris podseća na bujne, zelene šume, snegom prekrivene planinske vrhove i zimske magle, i podjednako je privlačan i muškarcima i ženama. Mešavina sertifikovanog čistog testiranog CPTG™ crne smrče, balzamove jele i drugih zadivljujućih eteričnih ulja drveta spaja se sa neočekivanom svežinom bergamota za klasičnu i sofisticiranu aromu koja je idealna za dan i noć.


Novo u ovom mesecu

Trio za negu kose

U doTERRA-i, majka priroda nam obezbeđuje jednostavne, čiste sastojke za naše proizvode, uključujući protein kinoe, shea puter, kokosovo ulje i sertifikovana čisto testirana eterična ulja CPTG™.

Šta je unutar Hare Care Trio-a:

  • doTERRA™ zaštitni šampon: bezbedan za farbanu kosu, koristite svaki dan za uklanjanje nečistoća i prljavštine.
  • doTERRA™ dnevni regenerator: pomaže da se kosa zagladi i raspetlja, ostavljajući je nahranjenom.
  • doTERRA™ regenerator koji se ne ispire: zadržava vlagu, raspetljava i pomaže u omekšavanju i zaštiti kose pre stilizovanja

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.