Bubble Diffuser & doTERRA Cheer

Sa dizajnom inspirisanim belom bojom soli, Bubble koristi tehnologiju bez vode. Njegova funkcija aktivacije pokreta osigurava da miruje dok ne detektuje kretanje. Dovoljno je kompaktan da stane u bilo koji prostor!

Ovaj proizvod je dostupan u Aprilu 2024. godine ili dok traju zalihe!

Koristi se aromaticno 

Pakovanje: Difuzer + ulje

Trenutno nema na stanju!

 • Certified Pure Therapeutic Grade

Ako želite videti cene proizvoda morate biti prijavljeni na naš sajt.

 

doTERRA Bubble difuzor & Cheer mešavina

doTERRA Cheer

doTERRA Cheer je mešavina eteričnih ulja koja podstiče pozitivnost. Namenjena je promovisanju optimističnih emocija i suprotstavljanju negativnim emocijama koje često doživljavamo. Pruža podsticaj radosti, entuzijazma i pozitivnog pogleda na svet, donoseći optimizam, vedrinu i sreću čak i u teškim trenucima. Sastoji se od citrusnih i začinskih ulja, pružajući slatku, svežu, začinjenu i prijatno toplu aromu.

doTERRA Bubble difuzor

doTERRA Bubble difuzor je mali aparat koji se aktivira pokretom. Raspršavanje eteričnog ulja se aktivira pomoću senzora za pokret, dizajniran za hibernaciju dok ne otkrije prisustvo pokreta.

Njegov infracrveni senzor pokreta ima domet od 4m, vidno polje od 120 stepeni i neupadljivo je spreman da rasprši vaše omiljeno ulje kad god neko uđe u prostoriju.

Jednostavan za podešavanje, ovaj moćni mini difuzor radi bez vode i u dva režima rada: Normalna magla i Jaka magla. Uvek je spreman za kreiranje savršenog ambijent arome u vašem domu. Bubble koristi bočice doTERRA eteričnog ulja od 5ml i 15ml i može ispuniti prostoriju od 10m².

Ovaj ekonomični difuzor radi do 12 sati, a indikatorska lampica treperi kada je vreme da se Bubble napuni pomoću USB kabla. Nenametljiv doTERRA Bubble uklapa se u skoro svaki prostor i dodaje prepoznatljiv lični štih svakoj prostoriji u vašem domu.

Tehnički podaci

 • Dimenzije: 46 x 46 x 75.5mm
 • Materijal: PP
 • Predložena veličina prostorije: 10m²
 • Senzor pokreta: do 4m, vidno polje do 120°
 • Izvor napajanja: DC 5V 1A i 3.7V 800mAh baterija

Pridržavajte se dole navedenih bezbednosnih pravila prilikom upotrebe proizvoda:

 1. Koristite difuzor samo za predviđenu svrhu.
 2. Koristite samo USB kabl koji se nalazi u pakovanju ili adapter za zidni utikač koji se prodaje zasebno.
 3. Kada skladištite difuzor ili ga premeštate, isključite napajanje, isključite uređaj, ispraznite rezervoar za ulje i očistite uređaj. Sigurno vratite poklopac na rezervoar za ulje.
 4. Isključite difuzor i odmah isključite utikač ako ima dima ili mirisa paljevine.
 5. Nemojte puniti eterično ulje direktno u rezervoar za ulje da biste izbegli prosipanje. Uvek umetnite bočicu esencijalnog ulja od 5 ml ili 15 ml u navoj za bocu i okrenite je u smeru kazaljke na satu da biste dobro zategli.
 6. Postavite difuzor na ravnu i čvrstu površinu umesto na neravnu i/ili nestabilnu kao što su tepisi ili ćilimi itd.
 7. Ne pomerajte difuzor tokom njegovog rada. Izvucite USB punjač umesto kabla da biste ga isključili.
 8. Ne koristite ovaj difuzor u blizini vode.
 9. Ne stavljajte difuzor na direktnu sunčevu svetlost ili blizu frižidera, ventilatora ili drugog vrućeg okruženja.
 10. Ovim difuzorom ne bi trebalo da rukuju deca osim ako ih ne nadgleda odrasla osoba.
 11. Ovaj difuzor nije u medicinske svrhe.
 12. NE udišite maglu direktno iz difuzora.

Čišćenje difuzora

Očistite ploču za maglu pamučnim štapićem i toplom vodom najmanje dva puta nedeljno. Pre čišćenja isključite difuzor i izvucite USB kabl. Očistite difuzor svaki put kada se potroši bočica eteričnog ulja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.