16nov2023
Vreme: 16:00 - 19:00
Lokacija: Hotel Kutko, ulica Masarikova 3, Pančevo

💪 Da li želiš preuzeti ličnu odgovornost za svoje zdravlje i aktivno učestvovati u kreiranju zdravog načina života umesto da očekuješ da se drugi brinu o tebi?

🤷 Da li si već nekoliko puta pokušavao/la promeniti svoj način života, ali si uvek smatrao/la da je to previše izazovno, zahteva previše vremena i na kraju si odustao/la?

🙄 Ili si uspeo da napraviš neke promene u svom načinu života, ali rezultat nije bio onakav kakav si očekivao/la.

Ako si se prepoznao/la u pomenutim situacijama, svakako si dobrodošao/la na našem događaju koji se održava 16. novembra u Pančevu, ili ukoliko si prepoznao/la nekoga tebi dragog/u osobu povedi ga/je sa sobom.

Ovo je jedinstvena prilika da istražiš čarolije prirodnih eteričnih ulja, stekneš duboko razumevanje u njihove upotrebe u svakodnevnom životu i DOŽIVIŠ njihove izvanredne benefite, i sve to na mogući najlakši i najpraktičniji način.

Kroz našu edukaciju, naučićeš kako da primeniš eterična ulja u praksi. Ovo je više od običnog učenja – imaćeš priliku da direktno isprobaš nekoliko najmoćnijih eteričnih ulja i osetiš njihovu dobrobit.

🎁Na kraju kursa dobićeš uzorke eteričnih ulja u kojima ćeš moći da uživaš isprobavajući ih još nekoliko dana.

🎉 I to nije sve, očekuje te i nagradna igra u kojoj možeš da osvojiš vredne poklone.

🌟 Naša gošća, Nađ Nemedi Kata, nije samo stručnjak u oblasti fizioterapije. Ona je i human kineziolog i joga instruktor sa bogatim iskustvom. Njena stručnost će vas provesti kroz praktične korake kako da integrišete ova ulja u svoj svakodnevni život. Očekujte da naučite kako da smanjite stres, poboljšate san i još mnogo toga.

📈 Ako si zainteresovan/a za biznis aspekt, imaćemo i poseban segment posvećen doTERRA poslovnom svetu. Ovo je prilika da se pridružiš zajednici koja promoviše prirodno zdravlje i blagostanje. Otkrićeš kako možeš da postaneš deo zajednice koja promovoše prirodno zdravlje i blagostanje i saznaćeš više o prilikama koje doTERRA pruža za lični i profesionalni rast i razvoj.

🌱 Nemoj dozvoliti da ti ova izvanredna prilika izmakne iz ruku. Ona predstavlja nešto znatno dublje od običnog događaja; ovo je korak prema unapređenju, zdravlju i obogaćenijem životu.

Pridruži nam se 16. Novembra sa početkom u 16H u prijatnoj atmosferi hotela KUTKO. Rezerviši svoje mesto već danas jer je broj mesta ograničen.

Program

 • 🕒 od 16 do 17:30h – Očuvanje zdravlja pomoću eteričnih ulja.
 • 🕒 od 17:30 do 18h – Pauza
 • 🕒 od 18h do 19:00h – Upoznavanje sa doTERRA kulturom, doTERRA kao oblik preduzetništva, Wellness savetništvo.

Ulaznica

 • Cena ulaznice je 1000.00 Din na licu mesta.
 • Ukoliko uplatite elektronski do 13.-og Novembra cena vam je 700,00 Din.
 • Za osobe koje su već prisustvovali na našim prethodnim događajima, ovaj događaj je BESPLATAN, ali ukoliko povedu 2 nove osobe sa sobom dobijaju u poklon 5ml ulja divlje pomorandže.

Mesto događaja

 • 🧭 Hotel KUTKO, Pančevo

Prijava na događaj


  Kako ste saznali za ovaj događaj?

  Email pozivnicaFacebook reklamaBaner na sajtu ESSENCE.IN.RSPozvan/a od strane Wellnes savetnika

  Kako želite da platite ulaznicu?