19jan2024
Vreme: 17:00 - 19:00
Lokacija: KROKODILov Centar, Karađorđeva 43, Beograd 11000

Šta te očekuje

😀 Dobro raspoloženje
✨ Super predavanje
🍸 Degustacija ulja

🌟 Naša draga predavačica Kata Nađ Nemedi, aromaterapeuta, human kineziolog, FDM terapeuta, fizioterapeuta, instruktorka joge i zaposlena na Medicinskom Univerzitetu u Segedinu, uvešće nas u svet eteričnih ulja na osnovu sopstvenog iskustva.

Njeno veliko znanje i neverovatna energija, koja je istovremeno čarobna i zarazna, su retkost u današnje vreme. Reklo bi se da je Kata žena koja može pokrenuti ljude i iskreno im pomoći.

Naš prevodilac će biti Monika Stanisavljević (doTERRA Wellness savetnica) koja se bavi prirodnom kozmetikom, masažom za podmlađivanje lica i aromatouch masažom.

Besplatno iTOVI merenje

Ako želiš, tokom programa možeš BESPLATNO učestvovati u biorezonantnom merenju celog tela koje sprovodim pomoću uređaja nazvanog iTOVI.

iTOVi skener je uređaj koji se koristi u oblasti alternativne medicine i wellness-a, posebno u vezi sa eteričnim uljima. iTOVi skener ima cilj proceniti trenutno stanje korisnikovog energetskog sistema i predložiti odgovarajuće eterično ulje ili dodatak prema rezultatima skeniranja.

I to nije sve

Među učesnicima ćemo izvući dva poklona 🎁, Bergamot Mint (15ml) i divlju pomorandžu (5ml), plus prirodnu pastu za zube On Guard. Takođe, svaki učesnik će dobiti tri vrste uzoraka ulja i brz vodič za eterična ulja, i tako odmah može krenuti prema novom zdravom načinu života uz podršku doTERRA-e.

Program

  • 🕒 od 17:00 do 19:00h

Ulaznica

  • 💸 Ulaznica košta 800din i možete platiti na licu mesta
  • 🆓 Za doTERRA članove je ulaz besplatan i ukoliko dovedu dve osobe koje još nisu upoznati sa uljima, članovi dobiju 5ml divlje narandže u poklon.

Mesto događaja

  • 🧭 KROKODILov Centar, Karađorđeva 43, Beograd 11000

PRIJAVA NA PROGRAM

Obavezna je prethodna prijava za događaj, što možete uraditi ovde popunjavanjem prijavnog formulara.

    Kako ste saznali za ovaj događaj?

    Email pozivnicaFacebook reklamaBaner na sajtu ESSENCE.IN.RSPozvan/a od strane Wellnes savetnika