25nov2023
Vreme: 15:30 - 19:00
Lokacija: Eson Cargo Bar, Ulica Omladinskih brigada 88, Airport city 11070 Beograd

Shvatili ste već da je zdravlje i sreća u vašim rukama?

Pridružite nam se na Mini kursu o Etaričnim Uljima, gde ćemo podeliti sa vama zdravstvene prednosti doTERRA eteričnih ulja, načine korišćenja i najnovija istraživanja.

📅 25. novembra u Beogradu, pripremili smo događaj koji će vam pružiti priliku da se posvetite zdravlju i blagostanju, kako za sebe, tako i za svoje najbliže i to na najjednostavniji način! Ali, ovo nije samo još jedno predavanje. Ovo je iskustvo!

🌟 Naša gošća, Nađ Nemedi Kata, nije samo stručnjak u oblasti fizioterapije. Ona je i human kineziolog i joga instruktor sa bogatim iskustvom. Njena stručnost će vas provesti kroz praktične korake kako da integrišete ova ulja u svoj svakodnevni život. Očekujte da naučite kako da smanjite stres, poboljšate san i još mnogo toga.

🎁 Ali, čekajte, ima još! Svaki posetilac će dobiti ekskluzivnu brošuru i uzorke ulja. Da, moći ćete odmah da osetite MAGIJU eteričnih ulja!

🎉 I kao šlag na tortu, pripremili smo i nagradnu igru. Možete osvojiti posebno poklon ulje koje će vam pomoći da odmah započnete svoje putovanje ka zdravlju i blagostanju.

📈 Ako ste zainteresovani za biznis aspekt, imaćemo i poseban segment posvećen doTERRA poslovnom svetu. Ovo je prilika da se pridružite zajednici koja promoviše prirodno zdravlje i blagostanje.

🌱 Ne dozvolite da vam ovakva prilika prođe kroz prste. Ovo je više od događaja; ovo je korak ka boljem, zdravijem i ispunjenijem životu.

Program

 • 🕒 od 15:30 do 17:00h – Očuvanje zdravlja pomoću eteričnih ulja.
 • 🕒 od 17:00 do 17:30h – Pauza
 • 🕒 od 17:30 do 19:00h – Upoznavanje sa doTERRA kulturom, doTERRA kao oblik preduzetništva, Wellness savetništvo.

Ulaznica

 • Cena ulaznice je 1000.00 Din na licu mesta.
 • Ukoliko uplatite elektronski do 22.-og Novembra cena vam je 700,00 Din.
 • Za osobe koje su već prisustvovali na našem prvom događaju u Oktobru je događaj BESPLATAN, ali ukoliko povedu 2 nove osobe sa sobom dobijaju u poklon 5ml ulja divlje pomorandže.

Mesto događaja

 • 🧭 Eson Cargo Bar, Ulica Omladinskih brigada 88, Airport city 11070 Beograd

Ovo je više od poziva. Ovo je pozivnica za promenu.

Rezervišite svoje mesto ODMAH i budite deo ovog transformacionog iskustva. Vidimo se 25. novembra u Beogradu! 🌟🌿

  Kako ste saznali za ovaj događaj?

  Email pozivnicaFacebook reklamaBaner na sajtu ESSENCE.IN.RSPozvan/a od strane Wellnes savetnika