BOGO paket proleće 2023

Izaberite BOGO paket i uživajte u svim parovima odjednom uz BESPLATN doTERRA brendiran neseser! Svoje najnovije kreacije uvek možete držati sa sobom u ovoj elegantnoj dvobojnoj torbici sa umetkom za skladištenje koji se može ukloniti, bez obzira gde ga nosite.

Ograničenje kupovine od 5 artikala po nalogu važi za sve BOGO uparena eterična ulja. Najviše 5 se može kupiti iz BOGO paketa po nalogu.

  • KUPI Valerian* (15 ml), DOBIJ Copaiba Touch (10 ml) – 90.76 Eur
  • KUPI dōTERRA Serenity (15 ml), DOBIJ dōTERRA Balance (15 ml) – 64.33 Eur
  • KUPI On Guard Touch (10 ml), DOBIJ Caraway* (5 ml) – 36.33 Eur
  • KUPI Deep Blue (5 ml), DOBIJ Peppermint (15 ml) – 54.67 Eur
  • KUPI Roman Chamomile (5 ml), DOBIJ Tulsi (5 ml) – 78.67 Eur

Kupovinom ovog paketa stičete pravo na BESPLATNO članstvo + dobijate Copaiba 15ml eterično ulje (57.67 Eur) + Wild Orange 15ml eterično ulje (16.67 Eur).

Celokupna vrednost proizvoda: 550.11 Eur

Učlanjenje + svi proizvodi = 243.50 Eur

Ako ste zainteresovani ili imate pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Kontakt →

 


Ako želite videti cene proizvoda morate biti prijavljeni na naš sajt. Uloguj se / Registrujte se →

  • Certified Pure Therapeutic Grade

Valerian* & Copaiba Touch

Od jutra do mraka, ovaj par će vas umiriti, uravnotežiti i podržati. Dostupna po prvi put u Evropi, Valerijana je eterično ulje poznato po svojim opuštajućim svojstvima i može se koristiti za smirivanje tela i uma pre spavanja. Umirujuća svojstva Copaibe imaju beskrajne primene i prednosti. Uživajte u njegovom jednostavnom za primenu Touch formatu za promociju čistog, glatkog tena.

dōTERRA Serenity & dōTERRA Balance

Spavanje i odmor se često zanemaruju kao jedan od glavnih stubova zdravog načina života. Zahtevaju vreme i doslednu rutinu. doTERRA Serenity & doTERRA Balance pružaju dinamičnu podršku u stvaranju okruženja u kojem svom telu i umu možete dati priliku da se poprave i obnove. Poboljšajte svoju rutinu odlaska na spavanje sa nekoliko kapi doTERRA Serenity-a i koristite doTERRA Balance da započnete dan sa harmonijom.

On GuardTM Touch & Caraway*

Neka vam postane navika da posežete za doTERRA eteričnim uljima kada vam je potrebna podrška! On Guard Touch je savršen i za decu i za odrasle i može se primeniti lokalno na grudi i donji deo stopala kada osetite da vam je potrebno dodatno pojačanje zaštite i da iskusite njegovu energizirajuću aromu koja podiže. Caraway (kim) se istorijski koristio zbog svojih zdravstvenih prednosti, a njegova dva glavna hemijska sastojka su limonen i karvon.

Deep Blue & Peppermint

Vaše telo je stvoreno da se kreće. Redovno vežbanje jača mišiće i podržava sve sisteme tela. Deep Blue može podržati period oporavka i ublažiti osećaj napetosti. Pepermint je snažno i energično etarsko ulje sa bezbroj primena i visokim sadržajem mentola; njegova svojstva hlađenja čine ga ključnom komponentom Deep Blue mešavine.

Roman Chamomile & Tulsi

Smirujuća svojstva rimske kamilice i tulsija (svetog bosiljka) čine ovaj duo savršenim društvom kada se vraćate kući nakon dugog, napornog dana. Slatka i cvetna, rimska kamilica je odličan dodatak vašoj rutini pre spavanja, kao i vašoj rutini nege kože i kose. Razmislite o dodavanju nekoliko kapi svom šamponu ili balzamu. Tulsi, kraljica bilja, je topla i utešna; iskoristite ga za odmor i odmor. Nanesite lokalno da bi izgled kože bio čist i zdrav.
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.