doTERRA

Niža cena doTERRA eteričnih ulja – sa popustom proizvođača

Kako ili gde mogu da kupim doTERRA eterična ulja i druge doTERRA proizvode sa popustom proizvođača?

Ako imate doTERRA korisnički nalog (morate da se registrujete kao kupac na zvaničnom sajtu doTERRA), možete kupiti doTERRA proizvode po veleprodajnim cenama. Veleprodajna cena je 25% niža u odnosu na maloprodajnu cenu. Pored toga, možete uživati u dodatnim pogodnostima kao što su:

  • mesečne promocije koje uključuju snižene ili besplatne proizvode
  • poklon poeni (za koje možete kupiti doTERRA ulja) – dobijate nazad 10% iznosa kupovine (minimum) u vidu poklon poena. Tako da kao redovan doTERRA kupac, praktično ćete dobiti popust na cenu od 35% (25%+10%) u početku. Cena može biti niža i do 55% od maloprodajne cene.

Kako mogu postati član u doTERRA?

Prvo morate kreirati svoj korisnički nalog! Imate dve opcije za kreiranje doTERRA korisničkog naloga: Prva opcija: kupite članarinu od 25.5 evra (u isto vreme, doTERRA će vam dati besplatan katalog proizvoda) ili druga opcija: kupite jedan od uvodnog kompleta, koji može da sadrži nekoliko esencijalnih ulja, isparivača (difuzor) i drugih doTERRA proizvoda – Kliknite ovde da biste saznali više o sadržaju različitih doTERRA ulaznih kompleta i drugih doTERRA kolekcija. Napomena: Registracija ne povlači nikakvu obavezu ili odgovornost sa vaše strane, registracijom dobijate samo pravo da kupujete doTERRA proizvode sa 25% popusta i dobijate druge popuste za kupce tokom jedne godine. Ako ne kupite proizvod za mesec dana, vaš doTERRA nalog neće biti ugašen.

Šta se dešava nakon registracije?

Nakon registracije, kontaktiraćemo vas uskoro da vas upoznamo sa svetom doTERRA. Mi ćemo biti vaši doTERRA wellness savetnici i na taj način pružiti sveobuhvatnu pomoć u pogledu efektivne praktične upotrebe eteričnih ulja.

  • Pružamo i lični sastanak tokom kojeg možete upoznati i probati dodatna eterična ulja, tehnička pomoć za podešavanje svog naloga za porudžbine, tako da odgovara vašim potrebama i istovremeno donosi najveću finansijsku korist.
  • Pozvaćemo vas u našu Fejsbuk grupu, gde se redovno objavljuju sadržaji o eteričnim uljima i aktuelnim akcijama, saveti o upotrebi i još mnogo toga…
  • Pružamo kompletan informativni paket sa linkovima, opisima, kontakt inxformacijama, što olakšava snalaženje u svetu doTERRA.

Dostupni smo i telefonom ako imate pitanja o upotrebi eteričnih ulja ili ako tražite rešenja za konkretan problem. Ako je neko zainteresovan za poslovnu priliku, pružamo punu podršku informacijama, obukom i demonstracijama.


Nesigurani ste? Imate pitanje? Tu smo da Vam pomognemo!

Pozovite nas na
062 1998100