dōTERRA paket kućne apoteke

dōTERRA paket kućne apoteke sadrži 10 različitih eteričnih ulja, od kojih su 6 samostalna eterična ulja i 4 mešavine ulja. Sadržaj pakovanja kućne apoteke je savršen za otklanjanje fizičkih i psihičkih problema u svakodnevnom životu porodice.

doTERRA paket esencijalnih ulja kucne apoteka

SAMOSTALNA ETERIČNA ULJA

LAVANDA

Umiruje, ublažava stres, pomaže tokom spavanja. Takođe je antibakterijski, antiinflamatorno i efikasno ublažava grčeve u mišićima. Pomaže zarastanje rana, može se koristiti za lečenje posekotina, opekotina, plikova, ujeda insekata.

Efikasan je u lečenju zavisnosti, depresije, tuge i alergija. 

LIMUN

Čisti telo i pomaže varenju. Efikasna pomoć u lečenju kamena u bubregu i žuči. Pomaže da se lako diše, može se koristiti u slučaju alergija. Citrusi generalno poboljšavaju raspoloženje i povećavaju vitalnost. Odlično sredstvo za čišćenje zbog svog dezinfekcionog efekta.

PEPERMINT

Promoter zdravog varenja i funkcije žuči. Savršeno za nadimanje i loš zadah. Odličan za glavobolju, migrenu i mamurluk. Promoviše čiste disajne puteve, okrepljuje i daje energiju, a takođe je dobro rešenje za alergije. Hladi kožu, smiruje opekotine i temperaturu.

TAMJAN

Tamjan je jedna od najstarijih ulja. Najvažnije ulje u slučaju psihičkih i fizičkih trauma. Njegov antiinflamatorni efekat je izvanredan. Poboljšava funkciju mozga, vraća zdravu funkciju ćelija, jača imunitet, sprečava starenje.

OREGANO

Podržava imuni sistem i ima snažan antivirusni efekat. Savršeno za herpes, kurje oči, bradavice, ali čak i za kandidu.

ČAJEVAC

Jedno od najpoznatijih fungicidnih ulja, takođe ima antivirusno, baktericidno, antiseptično i antiparazitsko dejstvo. Odličan za lečenje osipa, fleka na koži, herpesa, rana, bolova u ušima, protiv vaški i šuga, održavanje intimne higijene.

BLENDOVI ETERIČNIH ULJA

ZEN GEST / Smeša za varenje

Sastojci: đumbir, nana, estragon, komorač, kumin, korijander i anis 

Pomaže u varenju hrane. Održava zdrav gastrointestinalni trakt. Smiruje povremene stomačne tegobe. Npr: nadimanje, dijareja, povraćanje…

DEEP BLUE / Olakšavajuća smeša

Sastojci: zimzelen, pepermint, kamfor, blue tansy, smilje, osmantus inemačka kamilica

Ulje broj jedan za mišiće i zglobove i sportiste. Skoro trenutni i dugotrajni analgetik, relaksant mišića, pojačivač cirkulacije. Odličan kod uganuća, modrica, reume. Pomaže mišićno skeletnom sistemu da se pripremi pre treninga, a regeneriše i smiruje mišiće nakon treninga.

AIR / Respiratorna mešavina

Sastojci: lovorov list, eukaliptus, pepermint, čajevac, limun, kardamom, kamfor i ravensara 

Pomaže u održavanju zdravih, čistih disajnih puteva i odličan je za skoro sve probleme sa disanjem. Začepljenost nosa, kašalj, sapi, hrkanje, virusne infekcije, kataralne bolesti, pušački kašalj, sezonski problemi.

ON GUARD / Zaštitna smeša

Sastojci: divlja narandža, karanfilić, cimet, eukaliptus, ruzmarin.

Mešavina za jačanje imuniteta koja pruža zaštitu od spoljašnjih uticaja životne sredine i sezonskih opasnosti.